Σπαράζει η μάνα του 33χρονου που τον σκότωσε αστυνομικός επειδή είχε δυνατά τη μουσική

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η μητέρα του 33χρονου Γιάννη Μακρίδη, ο οποίος στις 9 Σεπτεμβρίου του 2016, έπεσε νεκρός από τα πυρά ενός 30χρονου ειδικού φρουρού, επειδή είχε δυνατά τη μουσική.
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ:
Την μοιραία ημέρα λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα το θύμα βγήκε στο μπαλκόνι της πολυκατοικίας του στην Καλλιθέα για να καπνίσει, και για άγνωστο λόγο μάλωσε με τον 30χρονο αστυνομικό που ήταν στον από πάνω όροφο.
Tότε ο ομογενής από το Καζακστάν, ανέβηκε στο διαμέρισμα του ειδικού φρουρού για να του ζητήσει τον λόγο, ενώ ακολούθησε και καυγάς μεταξύ τους, με τον ειδικό φρουρό να τον πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο.
ΜΑΝΑ ΘΥΜΑΤΟΣ: ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ
Μιλώντας στην εκπομπη, η κυρία Ελένη, μάνα του 33χρονου θύματος, δεν έκρυψε την πικρία της για τα όσα ακούστηκαν για τον νεκρό γιο της:
«Ήρθα στην εκπομπή για την τιμή του παιδιού μου. Είπαν πάρα πολύ κακά λόγια για το παιδί μου στην πολυκατοικία. Είπαν ότι τους έκανε χάρη ο αστυνομικός που τον σκότωσε. Γιατί τόση αδικία…»
Παράλληλα εξήγησε πως ο γιος της «είχε αγοράσει ένα σπίτι σε πολυκατοικία με την σύντροφό του. ποτέ δεν του άρεσε να ακούει δυνατά μουσική στον Γιάννη. Αλλά όταν ήταν με την σύντροφό του, έβαζε μουσική Ποντιακή».
Μάλιστα είπε πως ο γιος της, της παραπονούνταν συχνά πως «ο 30χρονος του είχε κάνει τη ζωή μαρτύριο και του έλεγε μην παρκάρεις εδώ το αυτοκίνητο, μην βάζεις δυνατά τη μουσική».
Από την έρευνα προέκυψε ότι το θύμα εκείνη την ημέρα είχε πιεί πάρα πολύ, καθώς το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του ήταν πολύ μεγάλο.
«Ο φίλος του είχε αγοράσει μια βάρκα, και επειδή αργήσανε να ρίξουνε βότκα πάνω (στη βάρκα), τα ήπιανε εκείνη την ημέρα» εξήγησε η μητέρα του.
Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησε και ο Πέτρος Μαντούβαλος, δικηγόρος του κατηγορούμενου ειδικού φρουρού:
«Είναι μια πονεμένη μητέρα. Θα έπρεπε όμως να του είχε πει όμως ότι δεν πίνουν πολύ πρωί-πρωί, ότι δεν χτυπάνε πόρτες και ανθρώπους τόσο πολύ(…)Η βαλλιστική και η πραγματογνωμοσύνη έχουν βγει και είναι σαφέστατες, ολοκληρωμένες και τεκμηριωμένες. Υπάρχουν επίσης οι μαρτυρίες για τη συμπεριφορά του θύματος στην κοπέλα του και τον σκληρό τρόπο με τον οποίο της φερόταν(…)Ο αστυνομικός είναι στη φυλακή, έχει και αυτός οικογένεια και μητέρα που κλαίει».

http://www.freegossip.gr/index.php/site/article/252064/sparazei-h-mana-toy-33xronoy-poy-ton-skotwse-astynomikos-epeidh-eixe-dynata-th-moysikh

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο