Συγκέντρωση παιχνιδιών για κοινωνικό σκοπό στον Ταύρο

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και το ΣΚΑΪ στηρίζουν την καμπάνια του «Όλοι μαζί για το παιδί» και συγκεντρώνουν χριστουγεννιάτικα δώρα και παιχνίδια, το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016, στο εμπορικό κέντρο Athens Heart (Πειραιώς 180-Επίπεδο 1) στον Ταύρο, από τις 11.00 έως τις 14.00. Τα δώρα και τα παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν πρέπει να είναι καινούρια ή σε πολύ καλή κατάσταση, προκειμένου να δοθούν στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, για να προσφερθούν στα παιδάκια των οικογενειών μας που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την κρίση.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες του, προκειμένου να στηρίξουν αυτό το σημαντικό έργο: «Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου ας μπούμε όλοι για λίγο στο ρόλο του Άγιου Βασίλη, προσφέροντας από την καρδιά μας δώρα και παιχνίδια για τα παιδάκια των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την κρίση.

Από τις 11.00 έως τις 14.00, ας επισκεφτούμε όλοι το 1ο επίπεδο του Athens Heart, διασκεδάζοντας μαζί με τα παιδιά μας στο εορταστικό πρόγραμμα που έχει διοργανωθεί και προσφέροντας ό,τι δωράκι μπορεί ο καθένας μας, είτε καινούριο παιχνίδι είτε παιχνίδια σε πολύ καλή κατάσταση. Ας στηρίξουμε με τη συμπεριφορά μας το αληθινό νόημα των εορτών. Αυτό της προσφοράς και της αγάπης. Σας περιμένω για άλλη μία φορά να αποδείξουμε όλοι μαζί ότι μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο των παιδιών μας λίγο πιο φωτεινό».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο