Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση του Λάζαρου Λασκαρίδη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου

Ο επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης και οι συνεργάτες του γέμισαν
την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε για τον απολογισμό των δράσεών τους και τα τρια χρόνια ζωής της παράταξής τους.
Στην ομιλία του ο Λάζαρος Λασκαρίδης υπήρξε καταπέλτης για τη σημερινή διοίκηση του Δήμου ενώ κάλεσε σε συσπείρωση όλους τους παρευρισκόμενους.
Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό του προεδρείου, το οποίο αποτελείτο από τα στελέχη της παράταξης Βούλα Κοσμίδου, Κώστα Αναστασόπουλο, Αθηνά Δημητριάδου, Πάνο Ιωσηφίδη και Ειρήνη Τζιλίνη.
Ακολούθως, απηύθυναν χαιρετισμό η αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης και επικεφαλής της παράταξης «Όλα για την Καλλιθέας μας» Βάσω Μαργαρίτη, ο εκπρόσωπος της παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά», δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Γαλανόπουλος και ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Καλλιθέας Βαγγέλης Παπαδάκης.
Παρόντες επίσης στη συγκέντρωση, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νατάσα Αδαμοπούλου, Ανέστης Φωτόπουλος, Λίνα Κεχαγιά και Γιώργος Δεδούσης αλλά και οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Γεωργούσης και Γιώργος Καστάνης.
Τις τοπικές οργανώσεις των κομμάτων εκπροσώπησαν: Το ΠΑΣΟΚ ο γραμματέας Νίκος Χατζίνης, τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο συντονιστής Στέλιος Κώτσος και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών ο γραμματέας Ζήσιμος Μελιδώνης.

Επίσης, παρόντες ήταν και οι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Χιόνη, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Φώτης Πεχλιβανίδης και Στέργιος Μπακαλούδης της Ελληνικής Λύσης.
Επίσης ο γενικός γραμματέας του Γ.Σ. Καλλιθέα Γιώργος Θάνος, από την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας ο πρόεδρος Παναγιώτης Ντάβαρης, ο αντιπρόεδρος Κώστας Σαντάς, η ειδική γραμματέας Αλίκη Καψιώτη-Λέλλου, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Καλλιθέας Οδυσσέας Πέτρου, ο αντιπρόεδρος της Αδελφότητας Ποντίων «Παναγία Γουμερά» Διαμαντής Χατζημανώλης, από τον Ναυτικό Όμιλο Ειρήνης Φιλίας (ΝΑΟΕΦ) ο πρόεδρος Αλέκος Μπεζεριάνος και Γιάννης Σαμαρτζής και ο από τον ΣΕΑΝΑΤΚ ο έφορος ιστιοπλοΐας Γρηγόρης Βαρβαρίγος. Τέλος, ο διευθυντής του 2ου γυμνασίου Καλλιθέας Νίκος Αναστασάτος και η Χαρά Μητροπούλου, άλλοτε σύμβουλος της 3ης Κοινότητας Καλλιθέας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο