Καλλιθέα όνομα και πράμα

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής πήρε στη 2η αγωνιστική η Καλλιθέα, που με γκολ στα τελευταία λεπτά υπέταξε με 1-0 τον Παναιγιάλειο στο «Ελ Πάσο», την Κυριακή (6/11).
Η ομάδα του Τάκη Γκώνια ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο έχοντας σημαντικές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το πέναλτι που… σπατάλησε στο 23’ ο Μπέλης (απέκρουσε ο Στρέζος).
Στο πρώτο 45λεπτο, ο Παναιγιάλειος δεν ήταν δραστήριος επιθετικά, έχοντας μόνο δύο άστοχα μακρινά σουτ με Κρητικό και Μπούζα (φάουλ) που έφυγαν άουτ.
Στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης ο Παναιγιάλειος έδειξε διάθεση να απειλήσει και το έκανε σε κάποιο βαθμό, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ του Κρητικού στο 49’ (απέκρουσε ο Ντούνης), αλλά από εκεί και πέρα ήταν και πάλι οι γηπεδούχοι εκείνοι που ανέλαβαν τα ηνία.
Αν και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες, άξιζαν να φτάσουν στο νικητήριο γκολ και το βρήκαν στο 85’ από το… πουθενά, όταν ο Μπέλης έμεινε μόνος ξεμαρκάριστος λίγο έξω από την περιοχή και με πολύ δυνατό σουτ «εκτέλεσε» τον Στρέζο.
Εξάλλου, στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κατσιγιάννη για αντιαθλητική συμπεριφορά.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τάκης Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Πάτας, Γκίνη, Μπέλης, Μάκο (75’ Κατσικογιάννης), Σμυρλής (62’ Ηλιάδης), Τσίπρας (78’ Γουόρντεν), Σταματάκος.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Σανδραβέλης, Βλάχος, Ντέμο, Πότα, Μπούζας, Καζναφέρης (80’ Ξόμπλιος), Κατίδης, Σκαρτσίλας (76’ Καζβιρόπουλος), Κρητικός, Μπουρλάκης (46’ Μωυσίδης).

πηγή a-sports

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο