Με Ακρόπολη και ομιλία στο Ίδρυμα Νιάρχος μας αποχαιρετά ο Ομπάμα

Το σημερινό πρόγραμμα του Μπαράκ Ομπάμα, τελευταία ημέρα της επίσκεψής του στην Ελλάδα, περιλαμβάνει ξενάγηση στην Ακρόπολη και ομιλία στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η ξενάγηση του Μπαράκ Όμπυα στην Ακρόπολη θα γίνει στις 11.10 πμ.

Στη 1.50 μ.μ. θα δώσει ομιλία στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στη Λεωφόρο Συγγρού και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για το Βερολίνο.

1000 προσκεκλημένοι είναι αυτοί που έχουν πάρει την πολύτιμη πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα. Μια ομιλία που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς είναι η τελευταία που δινει στο εξωτερικό ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Σε αύτη θα έχει ειδική αναφορά στην ανάγκη ενίσχυσης της δημοκρατίας απέναντι στα φαινόμενα λαϊκισμού που τροφοδοτούν οι συνέπειες της παγκοσμιοποίησης.

Η πρόσκληση αναφέρει ρητά ότι οι καλεσμένοι θα πρέπει να βρίσκονται στο Ίδρυμα Σταυρός Νιάρχος από τις 11 και μισή το πρωί ως και τις 12 και μισή.

Μαζί τους θα πρέπει να έχουν τη διαπίστευση, φυσικά την πρόκληση, την ταυτότητα ή διαβατήριο.

Η πρόσβαση στο Ίδρυμα θα γίνεται μόνο με ταξί ενώ θα υπάρχουν ελάχιστες θέσεις στάθμευσης μόνο για ορισμένους επισήμους. Η Λεωφόρος Συγγρού θα κλείσει και θα πραγματοποηθούν τρεις έλεγχοι, κατά τα πρότυπα που γίνονται οι έλεγχοι στα αεροδρόμια.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο