Σε υπόγεια διάβαση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας προσπάθησαν να βιάσουν υποψήφια βουλευτή των ΑΝΕΛ!

Τα όσα διαδραματίστηκαν σε υπόγεια διάβαση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, περιέγραψε η πρώην υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ για την Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Όλγα Γιάννη.
Η δημοσιογράφος, κ. Γιάννη μιλώντας στο eReportaz, καταγγέλλει τον πρόσφατο εφιάλτη που έζησε, στον δρόμο για το συνέδριο του κόμματός της.
Περπατώντας όπως αναφέρει η ίδια, στη διάβαση που προορίζεται για τους πεζούς έξω από το ΣΕΦ, βρέθηκε μπροστά σε μια ομάδα εννέα νεαρών ατόμων πακιστανικής καταγωγής που την παρενόχλησαν.
«Πλησιάζοντας προς το μέρος τους δεν περίμενα αυτή την τρομακτική εξέλιξη», λέει η ίδια.
Με σπαστά ελληνικά, σύμφωνα με την ίδια, οι νεαροί άνδρες ηλικίας από 19 έως 25 ετών, άρχισαν να της κάνουν προκλητικά και χυδαία σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση.
Η Όλγα Γιάννη άρχισε να τρέχει όσο πιο γρήγορα μπορούσε ώστε να τους αποφύγει αλλά το βήμα τους ήταν πιο γοργό και η πρώην υποψήφια Βουλευτής και δημοσιογράφος, φορώντας ψηλά παπούτσια δεν μπορούσε εύκολα να τους αποφύγει. Εκείνοι την περικύκλωσαν και της τράβηξαν βίαια το σακάκι που φορούσε με αποτέλεσμα να της το σκίσουν, αφαιρώντας παράλληλα και την ζώνη της. Ένας από τους δράστες, της είπε μάλιστα «Είσαι πιο καλά έτσι».
Η κ. Γιάννη φώναξε αλλά ήταν μάταια η προσπάθεια της γιατί προφανώς δεν μπορούσε να την ακούσει κανείς στον υπόγειο αυτό διάδρομο.
Το μόνο που μπόρεσε να σκεφτεί η κ. Γιάννη εκείνη τη στιγμή, ήταν να πετάξει μακριά το πορτοφόλι της, μέσα στο οποίο είχε μερικά χρήματα ώστε να τους αποσπάσει την προσοχή και να μπορέσει να τους απομακρύνει. Έτσι, όπως λέει η ίδια, γλίτωσε τον βιασμό.

Δεν είχε έρθει όμως το τέλος για την περιπέτεια της.
Προχωρώντας προς τα έξω, βλέπει μπροστά της μια παρέα Ελλήνων αυτή τη φορά, όπως αφηγείται η ίδια, και προσπαθεί να τους καλέσει σε βοήθεια υπό τον φόβο μήπως την ξαναπλησιάσουν οι άγνωστοι που της επιτέθηκαν προηγουμένως. Όμως για δεύτερη φορά ήταν άτυχη, καθώς βρέθηκε μπροστά σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών που της ζήτησαν χρήματα.
Απεγνωσμένη, καθώς δεν ήξερε τον χώρο καταφέρνει να φτάσει στο συνέδριο του κόμματος και να καταγγείλει στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους το συμβάν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο