Ημερίδα για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας από την Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ:

«Η πάλη του εργατικού κινήματος για την κάλυψη των απωλειών.
Αγώνας για αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές.»

Εργαζόμενε, άνεργε, αυτοαπασχολούμενε μικροεπαγγελματία, νέε, συνταξιούχε, γυναίκα της λαϊκής οικογένειας

Η αντεργατική ατζέντα κυβέρνησης, ΕΕ και μεγαλοεργοδοσίας περιλαμβάνει μακριά λίστα νέων ανατροπών που αφορούν άμεσα κάθε εργατική λαϊκή οικογένεια.

Νομοθετούν ζούγκλα και τη βαφτίζουν παράδεισο! Οι απαιτήσεις των μονοπωλίων γίνονται νόμοι! Απαιτούν ωμά την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, δηλαδή δουλειά χωρίς δικαιώματα!

Στο όνομα της «δίκαιης ανάπτυξης» και με συμμάχους τους τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό, επιχειρούν να μας πείσουν να παρακαλάμε για μια δουλειά κι ας είναι με ψίχουλα, χωρίς εργασιακά δικαιώματα. Επιδιώκουν να πάνε ακόμη πιο κάτω τους μισθούς μας, να απελευθερώσουν τις απολύσεις, να καταργήσουν τις συλλογικές συμβάσεις με τη γενικευμένη ευελιξία στις εργασιακές σχέσεις, με επέκταση όλων των «νέων» μορφών φτηνής και απροστάτευτης μικροεργασίας, να κάνουν νόμιμη την ανταπεργία, να χτυπήσουν τα Συνδικάτα μας και το δικαίωμά μας στην απεργία.

Καμιά συναίνεση στη συνέχιση της σφαγής των δικαιωμάτων μας!

Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, τη μίζερη ζωή!

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, μαχητικά, και ανυποχώρητα, κανένας να μη δουλεύει χωρίς Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, χωρίς συγκροτημένα δικαιώματα. Διεκδικούμε όλα όσα μας αφαίρεσαν και μας έκλεψαν, όλα όσα είναι δικαίωμά μας με βάση τον πλούτο που εμείς παράγουμε και τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας μας αφορούν όλους. Εργαζόμενους, άνεργους, γυναίκες, νέους για δουλειά με δικαιώματα και αξιοπρέπεια. Αυτοαπασχολούμενους για δουλειά με δικαιώματα και αξιοπρέπεια για τα μέλη των οικογενειών τους και του πελατειακού τους κοινού. Συνταξιούχους για συντάξεις που να τους εξασφαλίζουν αξιοπρεπή διαβίωση.

Έλα κι εσύ στην ημερίδα για τις Συλλογικές Συμβάσεις
Να ενημερωθούμε και να προετοιμαστούμε για αγωνιστική απάντηση και αντεπίθεση!

Δευτέρα 3 Οκτώβρη στις 7μμ

Αίθ. 1ου Διαμερισματικού Συμβουλίου, Πλάτωνος 24
Θα μιλήσει μέλος από το ΔΣ εργατικού σωματείου και του Π.Α.ΜΕ.

Θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις από φορείς και σωματεία

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο