Τρόμος στα νότια προάστια: Απόπειρα απαγωγής δύο παιδιών στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης από λευκό βαν

Απίστευτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο ύψος της Γλυφάδας με απόπειρα απαγωγής ανήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες στην ΕΛΑΣ και με όσα μετέδωσε το Star, τα δύο μικρά παιδιά 9 και 12 ετών έφυγαν από το σπίτι της μητέρας τους για να πάνε σε αυτό της θείας τους λίγα στενά πιο μακριά.

Σε κάποιο στενό την ώρα που επιχειρούσαν να περάσουν απέναντι, μια μελαμψή γυναίκα περίπου 55 ετών με μακρύ φουστάνι άρπαξε το ένα στην αγκαλιά της και αμέσως πέρασε δίπλα ένα λευκό βαν με φιμέ τζάμια. Η γυναίκα επιχείρησε να το βάλει μέσα αλλά τόσο το παιδί όσο και ο αδερφός του άρχισαν να φωνάζουν και να χτυπούν την γυναίκα όπως μπορούσαν.

Στο κοντινό σπίτι ένας άνδρας πότιζε και είδε το συμβάν και αμέσως άρχισε να φωνάζει για να αφήσουν τα παιδιά. Τελικά η απόπειρα απαγωγής απέτυχε και το λευκό βαν έφυγε με ταχύτητα, αλλά τα μικρά παιδιά άρχισαν να κυνηγούν το λευκό βαν. Μάλιστα στην ίδια κατεύθυνση βρισκόταν και το σπίτι της θείας τους με το λευκό βαν να περνά μπροστά της, καθώς είχε βγει στον δρόμο για να τα περιμένει.

Τα παιδιά της φώναζαν από μακριά ότι αυτό είναι το βαν που επιχείρησε να τα αρπάξει, αλλά μέχρι να αντιληφθεί τι είχε γίνει το λευκό όχημα είχε εξαφανιστεί.

Οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ «χτενίζουν» τις περιοχές της Γλυφάδας, της Βάρης, της Αργυρούπολης και της Ηλιούπολης για τους δράστες, ενώ θα χρησιμοποιεί και υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.

iefimerida.gr

Τέλος στο θρίλερ -Φαντασία των δύο μικρών παιδιών η ιστορία απαγωγής στη Γλυφάδα !

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο