Τι να σου κάνει και ο Δήμος αν δεν υπάρχει φιλότιμο;

Λεφτά δεν υπάρχουν, προσωπικό δεν υπάρχει παρόλα αυτά ο Δήμος και οι εργαζόμενοι κάνουν ότι μπορούν για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της πόλης. Αλλά τι να σου κάνουν και αυτοί αν δεν υπάρχει φιλότιμο ούτε για δείγμα από κάποιους. Δυστυχώς τα παραδείγματα είναι συχνά και συμβαίνουν σχεδόν καθημερινώς. Δείτε την φωτογραφία…..Παρασκευή 1 Ιουλίου απόγευμα 20:30.
Παιδική χαρά Αγίας Ελεούσας είχαμε περάσει το απόγευμα κατά τις 17:00 βόλτα με τον γιο μου κάτσαμε για λίγο αλλά φύγαμε λόγω ζέστης (μέχρι εκείνη την στιγμή δεν υπήρχε τίποτα)…μετά από 3 ώρες που είχε πέσει ο ήλιος τον ξαναπήγα και είδαμε αυτό! …κάποιος “πολιτισμένος” συμπολίτης μας πήγε (όχι δεν είναι από αδέσποτο γιατί η πόρτα κλείνει) βόλτα στην παιδική χαρά…αμόλησε τον σκύλο να κάνει την ανάγκη του, εκεί κάτω από τις τσουλήθρες που παίζουν τα παιδιά και δεν μπήκε καν στον κόπο να τα μαζέψει!! Ούτε καν σε μια ακρούλα….ή στα δέντρα…εκεί στην μέση ακριβώς για να δείξει πως ο Δαρβίνος και η θεωρία του είναι εδώ. Από εκεί και πέρα τι να περιμένεις;

Αναγνώστης

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Πάρε ΤΩΡΑ μέρος στον διαγωνισμό και Κέρδισε 3 ημέρες-2 νύχτες για 2 Άτομα με πρωινό σε Τρία Πανέμορφα Καταλύματα!!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο