Συνεχίζεται ο σάλος με την 14χρονη που εξέδιδε κύκλωμα μαστροπών στην Καλλιθέα

Στα δίχτυα κυκλώματος μαστροπών είχε πέσει ένα 14χρονο κορίτσι, το οποίο υποχρέωναν να εκδίδεται έναντι αμοιβής.

Το κορίτσι εντοπίστηκε να εκδίδεται σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα, το οπoίο λειτουργούσαν σαν οίκο ανοχής, ένας 48χρονος και μια 50χρονη.

Η 14χρονη που είχε εγκαταλείψει το σχολείο, είχε φύγει από το σπίτι της και την αναζητούσε η Αστυνομία. Εντοπίστηκε μέσω γυμνών φωτογραφιών της που είχαν ανεβάσει οι μαστροποί στο facebook, προκειμένου να… διαφημίσουν το «προΐόν» τους.

Ένα αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη προκειμένου να εισχωρήσει στο κύκλωμα και να προχωρήσει στην εξάρθωσή του.

Στην αστυνομική επιχείρηση που οργάνωσαν το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών και το Τμήμα Ασφαλείας Άνω Λιοσίων, σε Καλλιθέα και Μεταξουργείο, συνελήφθησαν έξι μέλη του κυκλώματος, και συγκεκριμένα τέσσερις άνδρες ηλικίας 19, 40, 47 και 48 ετών και δύο γυναίκες 23 και 50 ετών.

Η 23χρονη συλληφθείσα ήταν αυτή που είχε φέρει σε επαφή την 14χρονη με τον 48χρονο μαστροπό ενώ όπως αναφέρει η Αστυνομία, της έδειχναν ταινίες ερωτικού περιεχομένου προκειμένου να… διδαχθεί τι πρέπει να κάνει. Ο δε 47χρονος ήταν ο οδηγός που τη μετέφερε σε προκαθορισμένα ραντεβού.

Τα χρήματα που ζητούσαν οι μαστροποί για τις «υπηρεσίες» της ανήλικης, άγγιζαν τα 80 ευρώ την ώρα. Πλέον το κορίτσι παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο ενώ οι συλληφθέντες με την εις βάρος τους δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, μαστροπεία και σωματεμπορία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Σε έρευνα σε χώρους και σπίτια που χρησιμοποιούσε η εγκληματική αυτή οργάνωση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές με πορνογραφικό υλικό, 260 ευρώ, κινητά τηλέφωνα, καθώς και εκτυπωμένο φωτογραφικό υλικό στο οποίο απεικονίζονταν η ανήλικη, προερχόμενο από λογαριασμό σε ιστοσελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης, μέσω του οποίου οι δράστες επικοινωνούσαν με τους πελάτες.

newsbomb.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο