Η αθλιότητα ορισμένων ”αθλητικών παραγόντων”, που στην ελλαδική τους κατάντια διεκδικούν ρόλους τιμητών του Ελληνισμού

Ενημερωθήκαμε από δημοσιεύσεις, για τις ποταπές δηλώσεις παραγόντων της ποδοσφαιρικής ομάδας ”Ολυμπιακός” Πειραιώς, αναφορικά με τον έλληνα ομοεθνή και ενεργό μέλος της πολιτικής, εθνικής και πολιτισμικής δραστηριότητας των αυτοχθόνων Ελλήνων στην επικράτεια της Ρωσσικής Ομοσπονδίας και στην Ελλάδα Σαββίδη Ιωάννη (Ιβάν).
Το Συμβούλιο του Παμποντιακού Συλλόγου δεν επέλεξε ποτέ την ενασχόληση με τα τεκταινόμενα στο ελλαδικό ποδόσφαιρο. Κάθε συνειδητοποιημένος και σοβαρός πολίτης της χώρας διαπιστώνει, ακόμα και με μακροσκοπική παρατήρηση, σε πόσο σκοτεινό διάδρομο οδηγήθηκε και βρίσκεται εξ αιτίας των ελλαδιτών παραγοντίσκων και πολιτικάντηδων του αθλήματος – όμοιων αυτών, που με λερωμένα στόματα έκαναν
την πιο πάνω ποταπή δήλωση. Η εν γένει κατάντια είναι καλά γνώριμη σε γνώστες του αθλήματος, ημεδαπούς και αλλοδαπούς, που προσπάθησαν να εκπολιτίσουν παραγοντίσκους, θύρες και πολιτικάντηδες και
εγκατέλειψαν απηυδισμένοι από την ανεπιδεκτικότητά τους.
Οι αθλιότητες των παραγοντίσκων του ”Ολυμπιακού”, με χαρακτηρισμούς όπως ”φιλοξενούμενος κλόουν” για έναν ομοεθνή μας, με σημαντική προσφορά και έργο στα ελληνικά ζητήματα, μόνο μοχθηρότητα και ηλιθιότητα υποδηλώνουν. Είμαστε βέβαιοι, ότι δεν αντιπροσωπεύουν την συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων της ομάδας.
Αυτοπροβάλλονται δήθεν έλληνες (…), ενώ οι ευθύνες τους στην αλλοτρίωση και ”αφρικανοποίηση” της εικόνας του ελλαδικού ποδοσφαίρου, πέραν όλων των υπολοίπων, είναι προφανείς.
Η κακεντρέχειά τους δεν είναι ικανή να αμαυρώσει την προσφορά των ομοεθνών στον ελλαδικό αθλητισμό, ιδίως αυτών από τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, που προσέφεραν και προσφέρουν, χωρίς αυτούς δε, η Ελλάδα δεν θα είχε αξιοπρόσεκτες διακρίσεις, πολύ δε περισσότερο σε επίπεδο Ολυμπιακών Αγώνων.
Ο Ρωμαίικος Ελληνισμός του Πόντου και της Μικράς Ασίας, έχοντας δώσει εκατομμύρια ζωές και απέραντη ενέργεια για την απελευθέρωση και εδραίωση του νέου ελληνικού (ελλαδικού) κράτους, συνεχίζει το έργο του επιπολιτισμού και εξευγενισμού αμόρφωτων και άθλιων παραγοντίσκων, πολιτικάντηδων και τσάμπα ελληναράδων, όπως κάνει από τα χρόνια της Γενοκτονίας και την Μικρασιατικής καταστροφής έως σήμερα, με ανεκτίμητο αποτέλεσμα σε όλα τα επίπεδα για την ανάπτυξης και πρόοδο της νεότερης Ελλάδας.

 Το Διευρυμένο Συμβούλιο
ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “η ΑΡΓΩ”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο