Huawei P8: Υψηλές επιδόσεις σε προσιτή τιμή

Στο χώρο των smartphones, οι εκπλήξεις δεν είναι ιδιαίτερα πολλές τα τελευταία χρόνια όσον αφορά στα νέα μοντέλα που κάνουν την εμφάνισή τους. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν υπάρχουν… Μία τέτοια έκπληξη έχει όποιος πιάσει στα χέρια του για πρώτη φορά το Ρ8, ένα από τα καινούρια μοντέλα της Huawei.

Το όνομα της Huawei μπορεί να μην μπορούν να το προφέρουν πολλοί (σ.σ. προφέρεται Χου-α-γου-έ-ι) αλλά πρόκειται για μία εταιρεία που έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης των κατασκευαστών smartphones. Και ο λόγος είναι συσκευές όπως το Ρ8 που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, υψηλές επιδόσεις, εντυπωσιακές δυνατότητες όσον αφορά στη λήψη φωτογραφιών και video και όλα αυτά σε ένα σχετικά προσιτό κόστος, καθώς η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι στα 499 ευρώ.

Το Huawei P8 είναι ένα smartphone που λειτουργεί σε δίκτυα 4G και ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του είναι η ποιότητα κατασκευής που προσφέρει. Κατασκευασμένο από ατσάλι, προσφέρει ανθεκτικότητα και ενισχυμένη δομική ακαμψία, είναι λεπτό και κομψό και γενικώς είναι μία συσκευή που όταν την πιάσει κάποιος στο χέρι του για πρώτη φορά αισθάνεται ότι έχει κάτι ιδιαίτερα ποιοτικό.

Ένα δεύτερο ατού του Ρ8 είναι η οθόνη του, η διαγώνιος της οποίας είναι στις 5,2 ίντσες και η οποία προσφέρει ανάλυση full HD με αποτέλεσμα να είναι ιδανική τόσο για την πλοήγηση στο Διαδίκτυο όσο και για την παρακολούθηση video.

Το P8 είναι επίσης ιδιαίτερα γρήγορο χάρη στον 64μπιτο και 8πύρηνο επεξεργαστή που έχει δημιουργήσει η ίδια η Huawei και ονομάζεται Kirin 930. Ο επεξεργαστής «τρέχει» στα 2 GHz και η μνήμη είναι στα 3 GB, συνδυασμός που έχει ως αποτέλεσμα η συσκευή να είναι και ιδιαίτερα γρήγορη αλλά και να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα όταν είναι ανοικτές πολλές εφαρμογές. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 16 GΒ και υπάρχει δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD.

Ο τομέας όπου η Huawei έδωσε μεγάλη έμφαση είναι η κάμερα. Για την ακρίβεια, υπάρχουν δύο κάμερες: Η εμπρόσθια με ανάλυση 8 megapixel που προσφέρει καλύτερες selfies χάρη σε λειτουργίες όπως το beauty mode που διορθώνει ατέλειες του κατόχου της συσκευής, και την οπίσθια των 13 megapixel με λειτουργία Optical Image Stabilization (OIS) για να μην βγαίνουν θολές φωτογραφίες από το κούνημα του χεριού.

Ακόμη, υπάρχει μία απλή στη χρήση αλλά εξαιρετικά πλούσια σε δυνατότητες και λειτουργίες εφαρμογή για τη λήψη φωτογραφιών. Στην εφαρμογή, υπάρχουν λειτουργίες όπως το «light painting» που προσφέρει τη δυνατότητα να φωτογραφίσει κανείς στο σκοτάδι, να κάνει σκίτσα φωτός στον αέρα και να δημιουργήσει μοναδικές νυχτερινές λήψεις, ενώ το «director mode» σας βοηθά να γίνετε σκηνοθέτης!

Το P8 έρχεται με προεγκατεστημένο το Android 5.0, ενώ το λογισμικό της Huawei για την πλοήγηση στο μενού είναι ιδιαίτερα απλό και εύχρηστο.

Τέλος, σημαντικό πλεονέκτημα είναι και η μπαταρία, καθώς η Huawei αξιοποίησε όλη την τεχνογνωσία της από το χώρο της κινητής τηλεφωνίας και έχει βελτιώσει σημαντικά τις «αντοχές» του Ρ8. Με το συγκεκριμένο smartphone δεν θα χρειαστεί να το φορτίσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμη και αν είστε από τους χρήστες που κάνουν πολύ έντονη χρήση της συσκευής τους. Αν δεν είστε, το Ρ8 φθάνει ακόμη και τις δύο ημέρες χωρίς να χρειαστεί να το συνδέσετε στην πρίζα!

Το Huawei P8 είναι ένα smartphone με επιδόσεις που συναντάμε σε πολύ πιο ακριβά μοντέλα του ανταγωνισμού. Και το πακέτο είναι ιδιαίτερα ελκυστικό δεδομένης και της κομψής εμφάνισης αλλά και των εντυπωσιακών δυνατοτήτων του.

newsbomb.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο