Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με το τεμαχισμένο σώμα που είχε βρεθεί στην Καλλιθέα

Η αστυνομία ανακάλυψε το έγκλημα 2 χρόνια μετά και βρήκε τους δράστες που ήταν… ήδη στη φυλακή!
δείτε εδώ και εδώ

Ένας 32χρονος Σύρος διακινητής προσφύγων μαζί με έναν 22χρονο ομοεθνή του είναι οι δράστες της άγριας δολοφονίας ενός 27χρονου Σύρου (φωτογραφία) πριν από περίπου δύο χρόνια στην Καλλιθέα.

Στα τέλη Ιανουάριου του 2014 ένας ρακοσυλλέκτης βρήκε ανθρώπινα μέλη σε κάδο στην Καλλιθέα, ενώ λίγες ημέρες μετά βρέθηκαν μέλη του ίδιου πτώματος σε ταξιδιωτικό σάκο στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στον Ασπρόπυργο.

ο άτυχος άνδρας

Τελικά δύο χρόνια μετά ανακάλυψαν οι αστυνομικοί όλο το στόρι αυτού του απίστευτου εγκλήματος. Ο ένας δράστης είχε υποσχεθεί στο θύμα ότι θα τον μεταφέρει στη Σουηδία και μάλιστα πήρε 4.000 ευρώ για το σκοπό αυτό. Όταν όμως κάλεσε στο σπίτι του στην Καλλιθέα τον ανυποψίαστο 27χρονο, τότε μαζί με το συνεργό του τον δολοφόνησαν και στη συνέχεια τεμάχισαν το πτώμα του για το σκόρπισαν σε Καλλιθέα και Ασπρόπυργο.

Ο 32χρονος δράστης έφυγε για την Τουρκία και συνέχισε να διακινεί πρόσφυγες, μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2014 όταν συνελήφθη στην Λέρο. Τότε είχε καταδικαστεί και έκτοτε ήταν κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων όπου και τον εντόπισαν οι αστυνομικοί για το άγριο έγκλημα με θύμα τον συμπατριώτη του.

crashonline.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο