Συμμετοχή του Δήμου Καλλιθέας στο πρόγραμμα «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»

Ο Δήμος Καλλιθέας για μία ακόμη φορά αποδεικνύει πως παρότι βρισκόμαστε σε εποχή βαθιάς κρίσης κάνει τα πάντα για να βρίσκεται με συνέπεια στο πλάι των δημοτών του. Για πρώτη φορά 517 θέσεις παιδιών προσφέρθηκαν από τον δήμο στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. για την κάλυψη αιτήσεως ωφελούμενων μητέρων.
Στόχος της δημοτικής διοίκησης είναι κανένα παιδί να μην πληρώνει τροφεία στους παιδικούς σταθμούς (517 μέσω ΕΣΠΑ και περίπου 250 που απαλλάσσονται λόγω κριτηρίων).

Στο πλαίσιο του προγράμματος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» (ΕΣΠΑ 2014-2020) η διεύθυνση παιδικής αγωγής του “Γιάννης Γάλλος” ενημερώνει πως όσοι επιθυμούν, να εγγράψουν τα τέκνα τους στις παραπάνω δομές, μπορούν να ενημερώνονται σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, στις ιστοσελίδες της Ε.Ε.Τ.Α.Α.(www.eetaa.gr),  της ΚΕΔΕ  (www.kedke.gr) και του ΕΠΑΝΑΔ (www.epanad.gov.gr).
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα ξεκινήσουν να διατίθενται από τις 5/8/2015 έως τις 18/8/2014, ΜΟΝΟ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ και κατόπιν, συνοδευόμενες από τα δικαιολογητικά, θα υποβάλλονται ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ή ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (COURIER), στα γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Μυλλέρου 73-77, Τ.Κ. 10436). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία των τμηματαρχών Παιδικής Αγωγής του Οργανισμού, Κρέμου 110 και στο τηλέφωνο 210-95.74.445.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο