Τριπλό χτύπημα για τον Ίκαρο Καλλιθέας

Ο Ίκαρος Καλλιθέας ενέταξε στο δυναμικό του τις Ευαγγελία Στεφάτου, Άννα Ρουμπελάκη και Σίσυ Ευμορφοπούλου.

Η ανακοίνωση, αναφέρει: «Τρεις ακόμα σπουδαίες μεταγραφές έκανε η γυναικεία μας ομάδα και μεγάλωσε η παρέα μας με τρία βαριά χαρτιά. Είναι πλέον κοντά μας η 31χρονη πόιντ γκαρντ Ευαγγελία Στεφάτου (από Ζωγράφου), η 34χρονη γκαρντ Άννα Ρουμπελάκη (από Προφ. Ηλία) και η 29χρονη φόργουορντ Σίσυ Ευμορφοπούλου (από Προφ. Ηλία).

Τα ονόματα, η ιστορία τους και η εμπειρία και των τριών κοριτσιών τα λένε όλα για την τεράστια ενίσχυση του συλλόγου μας, που πραγματοποιεί το ισορροπημένο σχέδιό του της ενίσχυσης με ταλαντούχες νεαρές αλλά και έμπειρες. Ο σύλλογος μας θα ανακοινώσει σύντομα και το νέο διοικητικό σχήμα, αλλά και κάποιες ακόμα μεταγραφές που θα ενισχύσουν τον σύλλογο».

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας η Ευμορφοπούλου, δήλωσε: «Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα για το γυναικείο και νοιώθω πιο ώριμη από ποτέ. Θέλω να συμβάλλω στους στόχους του συλλόγου, για να διακριθούμε».

Από την πλευρά της η Ρουμπελάκη, τόνισε: «Έχω ξαναπαίξει στην Καλλιθέα και ήταν εύκολο να επιστρέψω και να φτιάξουμε όλες μαζί κάτι αξιόλογο».

Τέλος η Στεφάτου, υπογράμμισε: «Είμαι βέβαιη ότι η επιλογή μου θα δικαιωθεί αφού θα υπάρχει οικογενειακό κλίμα και γνωρίζω όλα τα κορίτσια. Έχω πολλά να προσφέρω και σίγουρα θα τα καταφέρουμε…».

northbasket.gr/

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο