Αγαπώ την αγορά μου. Στηρίζω την Καλλιθέα

Ο Δήμος Καλλιθέας, διοργανώνει για πρώτη φορά στην Πόλη μας, τη γιορτή “Αγαπώ την αγορά μου. Στηρίζω την Καλλιθέα” με την υποστήριξη του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (Ο.Κ.Α.Α.).

Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαΐου και ώρες 19:00 – 22:00 στην πλατεία Δαβάκη με τη Γιορτή Τοπικής Γευσιγνωσίας, στο πλαίσιο της οποίας επιχειρήσεις εστίασης της Καλλιθέας θα παρουσιάσουν τις καλύτερες τοπικές «σπεσιαλιτέ» τους με εδέσματα από κρεατικά και θαλασσινά.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας θα γίνουν και οι εξής εκδηλώσεις:

Το Σάββατο 23/05/2015 στις 11:00 πμ και την Τρίτη 26/5/2015 στις 18:00, Καλλιθεάτες με επικεφαλής τον Δήμαρχο της Πόλης, κ. Δημήτριο Κάρναβο, θα διανείμουν στους δημότες ενημερωτικό υλικό, με το οποίο θα προβάλλεται ο σημαντικός ρόλος της Τοπικής μας Αγοράς στην Τοπική Ανάπτυξη.

Την Πέμπτη 28 Μαΐου και ώρες 09:00 – 14:00, στην Κεντρική Αγορά (Πλάτωνος 5), οι Επαγγελματίες της Κλειστής Αγοράς θα προσφέρουν στους επισκέπτες τους κεράσματα.

Στόχος της πρωτοβουλίας που αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος, είναι να αφυπνιστεί η αγοραστική συνείδηση των Συμπολιτών μας και να γίνει κατανοητό ότι όταν κάνουμε τις αγορές μας στην Τοπική Αγορά προωθούμε την οικονομική ευημερία και ανάπτυξη της Πόλης μας.

Με τη δημιουργία μιας δυνατής Τοπικής Αγοράς προσδοκούμε στη δημιουργία θέσεων εργασίας, στην ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και στην ανάπτυξη της απαραίτητης συνείδησης στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες της περιοχής μας ότι πρέπει να προσφέρουν στον Καλλιθεάτη ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Η πρωτοβουλία “Αγαπώ την Αγορά μου. Στηρίζω την Καλλιθέα”, εντάσσεται στο πλαίσιο της 4ης Πανευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας “Love your Local Market” που εκπροσωπείται στη χώρα μας από το Ο.Κ.Α.Α.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο