Παναιγιάλειος-Καλλιθέα 3-1

Νίκη παραμονής για τον Παναιγιάλειο. Η ομάδα του Αιγίου, επικράτησε 3-1 της Καλλιθέας, για την 2η αγωνιστική των playoutτης FootballLeague.

OΠαναιγιάλειος, έφτασε αισίως τους 12 βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα των playoutκαι αν βρισκόμαστε μόλις στην 2η αγωνιστική, έχει βάλει τις βάσεις για την παραμονή στην κατηγορία.

Η Καλλιθέα, στο 16’ άνοιξε το σκορ. Ο Γιαννίτσης με προβολή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ των φιλοξενούμενων, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου.

Το Αίγιο ισοφάρισε, στο 57΄με δυνατό σουτ του Μπουρλάκη. Είκοσι λεπτά αργότερα, ο Παναιγιάλειος πήρε κεφάλι στον σκορ, με κεφαλιά του Φουρτάδο. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μίλιεβιτς με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1 .

Οι συνθέσεις
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ακπαριδης, Ιωαννου, Μωυσίδης, Πιζ (59′ Σεχολάρι), Ουρτάδο (90′ Καμινιώτης), Μπουρλάκης (88′ Σταμογιάννος), Φουρτάδο, Μίλιεβιτς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντελής): Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Γιαννίτσης, Πίκολο, Κατσικογιάννης (80′ Τσίγκας), Τεγούσης, Μασάδο, Μιχαλόπουλος, Ντουρμισάι (58′ Τσίτας), Φράγκος (66′ Αρναρέλλ

onsports.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο