Ζωντανές ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία η Καλλιθέα, αφού νίκησε 2-1 τον Ηρακλή Ψαχνών

Ζωντανές ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία η Καλλιθέα, αφού νίκησε 2-1 τον Ηρακλή Ψαχνών κι έφτασε στους 12 βαθμούς τον Παναιγιάλειο.

Η ήττα της ομάδας του Αιγίου στην Ερμιονίδα, έδωσε στην Καλλιθέα την ευκαιρία να ζωντανέψει τις ελπίδες της για παραμονή. Για να γίνει αυτό, έπρεπε η αθηναϊκή ομάδα να νικήσει τον Ηρακλή Ψαχνών, όπως κι έπραξε.

Αν και το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για την ομάδα της Εύβοιας, με τον Πουλάκο στο 15′ να ανοίγει το σκορ, η Καλλιθέα αντέδρασε. Στο 25′ ο Ντουρμισάι με ψαλιδάκι έφερε το ματς στα ίσα ενώ στο 29′ ο Πίκολο έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος.

Μάλιστα, η ομάδα των Ψαχνών πίεσε, αλλά ο Κατσούλης που πέρασε στο ματς μετά τον τραυματισμό του Μοσχονά, κράτησε το 2-1 και μάλιστα κόντρα σε ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, αφού ο πορτιέρο της Καλλιθέας κατάγεται από την Εύβοια…

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Μοσχονάς (26′ λ.τ. Κατσούλης), Λεβέντης, Παγώνης, Πίκολο, Γιαννίτσης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (52′ Τεγούσης), Μασάδο, Φράγκος (58′ Μιχαλόπουλος), Αρναρέλης, Ντουρμισάι

Ηρακλής Ψαχνών (Τίμος Καβακάς): Μελίσσας, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Ραπτάκης, Χ. Πατσατζόγλου (45′ Πολίτης), Μπακομήτρος, Τσιμόντζι, Μπαλαράμπε (46′ Γουόρντεν), Νικολίτσης, Ράντι, Πουλάκος (63′ Ίβκοβιτς)

onsports.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο