Προσλήψεις 1.300 μονίμων εργαζομένων σε ΕΟΤ, ΟΣΥ και λιμάνια μέσω ΑΣΕΠ

Προ των πυλών» του Εθνικού Τυπογραφείου βρίσκονται πέντε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που αφορούν την πρόσληψη συνολικά 1.300 μόνιμων υπαλλήλων.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί η τρίτη και τελευταία προκήρυξη της ΔΕΗ που αφορά 450 μόνιμους υπαλλήλους, απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Θα ακολουθήσει ο διαγωνισμός για 450 θέσεις στη Γενική Γραμματεία Δημόσιων Εσόδων, για πτυχιούχους Νομικής και Οικονομικών Σχολών.

Γραπτό διαγωνισμό για 32 ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στην ΥΠΑ θα διενεργήσει το ΑΣΕΠ στις αρχές του καλοκαιριού, ενώ προς έκδοση βρίσκεται και η νέα προκήρυξη του υπουργείου Εσωτερικών για 75 προσλήψεις σε νησιωτικούς και ορεινούς δήμους.

Μέσω ΑΣΕΠ θα προσληφθούν τέλος 300 διοικητικοί υπάλληλοι στο ΙΚΑ και στα υπόλοιπα ασφαλιστικά ταμεία.

1.300 προσλήψεις σε ΕΟΤ, ΟΣΥ και λιμάνια

Αιτήματα πρόσληψης 1.300 μόνιμων υπαλλήλων κατέθεσαν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο Οργανισμός Συγκοινωνιών, εννέα Οργανισμοί Λιμένων και ο ΕΟΤ. Συγκεκριμένα ο ΟΣΥ ζητά να ενισχυθεί με 1.176 οδηγούς, μηχανικούς και τεχνίτες, ενώ 100 διοικητικούς υπαλλήλους από διάφορες ειδικότητες ζητούν εννέα Οργανισμοί Λιμένων. Τέλος ο ΕΟΤ έχει υποβάλει αίτημα πρόσληψης 26 υπαλλήλων για την κεντρική του υπηρεσία στην Αθήνα.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 15 ΜΑΪΟΥ

Τεχνίτες συντήρησης στα Ελληνικά Πετρέλαια.

ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ

1.000 οπλίτες με τριετή σύμβαση.

ΕΠΟΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

212 συμβασιούχοι σε δήμους και στις Παιδικές Εξοχές.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Προσωπικό σε 7 ξενοδοχεία το καλοκαίρι.

Πηγή: Έθνος

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο