Στο “Χ”είλος του γκρεμού η Καλλιθέα μετά το 0-0

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται πλέον η Καλλιθέα, η οποία δεν μπόρεσε να πάρει τον τελικό, όπως είχε χαρακτηριστεί, κόντρα στον Παναιγιάλειο. Στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και με αυτό οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τη διαφορά που τους χωρίζει από τους αντιπάλους τους στους τρεις βαθμούς. Έκαναν έτσι σημαντικό βήμα για την παραμονή κόντρα σε μία ομάδα που βλέπει πλέον τα περιθώρια να στενεύουν. Η Καλλιθέα καλείται πλέον να κάνει μία υπέρβαση προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία.

Κακό ήταν το πρώτο ημίχρονο. Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου έγιναν κάποιες τελικές, με τον Παναιγιάλειο να έχει την καλύτερη στιγμή στο 39′, όταν ο Σκαρτσίλας από κοντά αστόχησε με σκαστή κεφαλιά.

Εντελώς διαφορετικό ήταν το δεύτερο ημίχρονο. Το παιχνίδι άνοιξε με τον Παναιγιάλειο να είναι καλύτερος και να παρουσιάζεται απειλητικός σε αρκετές περιπτώσεις.

Έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 47′ με τον Μπουρλάκη και άγγιξε το γκολ και στο 61′ με τον Ουρτάδο. Το τελευταίο τέταρτο ήταν όλο της Καλλιθέας. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυχτικά, αλλά δεν είχαν το καθαρό μυαλό για να κάνουν τη σωστή τελική επιλογή. Τίποτα δεν άλλαξε ως το σφύριγμα της λήξης, μετά το οποίο οι παίκτες της Καλλιθέας έπεσαν στο έδαφος απαρηγόρητοι.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντελής): Κατσούλης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Πίκολο, Γιαννίτσης, Αρναρέλλης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (46′ Τεγούσης), Μασάντο (Μπελής), Φράγκος, Ντουρμισάι (68′ Τσίτας).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Σπίνουλας (79′ Σπίνουλας), Τζημογιάννης, Ιωάννου, Μωυσίδης, Ουρτάδο, Μπουρλάκης (86′ Σταμόγιαννος), Μίλιεβιτς (70′ Μπούνας), Φουρτάδο, Σκαρτσίλας.

filathlos.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο