«Ευχές παραμονής από… πρώην»

Αντίστροφα για την έναρξη των υποχρεώσεών της στα πλέι άουτ μετρά η Καλλιθέα και η ΠΑΕ με δελτίο Τύπου παρουσίασε τις ευχές 13 πρώην ποδοσφαιριστών της για παρουσία των «κυανόλευκων» και την επόμενη σεζόν στη Football League.

Αναλυτικά:

Γιώργος Σουλογάνης:

«Σας εύχομαι το καλύτερο σε αυτήν την προσπάθεια για να παραμείνει η ιστορική ομάδα μας στη Β’ Εθνική. Δύναμη και τύχη στους ποδοσφαιριστές μας για να ατυχούν τον πολυπόθητο στόχο».

Κλεάνθης Νικολαΐδης:

«Εύχομαι με όλη μου την καρδιά η ομάδα μας να είναι η πρώτη που θα πάρει το εισιτήριο για την παραμονή της στη Β’ Εθνική! Καλή επιτυχία Καλλιθεάρα! Και σε όλους τους φίλαθλους μας!».

Δημήτρης Παπαναστασίου:

«Εύχομαι ολόψυχα στην Καλλιθεάρα μας να ξεπεράσει και αυτή την δοκιμασία της παραμονής της στην Β’ Εθνική και να επιστρέψει ξανά το συντομότερο στην θέση που της ανήκει στην Α’ Εθνική. Καλή επιτυχία λοιπόν και καλή δύναμη σε όσους παλέψουν για αυτό έχοντας την βοήθεια πάντοτε των φιλάθλων που λειτουργούν ως ο 12ος παίκτης. Αισθάνομαι υπερήφανος που υπήρξα έστω και ένα μικρό λιθαράκι στο ψηφιδωτό της μεγάλης ιστορίας της».

Γκόραν Πέτκοβιτς:

«Εύχομαι καλή επιτυχία στα μπαράζ της αγαπημένη μας ομάδα! Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν θα είμαι κοντά σας! Για πάντα θα είστε στην καρδιά μου! Θα παραμείνουμε στην κατηγορία και του χρόνου πάμε για Α’ Εθνική!».

Βασίλης Καρατζάς:

«Να ευχηθώ φυσικά να τα καταφέρει και να παραμείνει στην κατηγορία… Καλή επιτυχία λοιπόν στον σύλλογο που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά και που πέρασα επτά υπέροχα χρόνια… Υπομονή, επιμονή και δύναμη σε όλους, ποδοσφαιριστές, διοίκηση και τεχνική ηγεσία για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία!».

Γιώργος Γκοβερίνος:

«Εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα της Καλλιθέας να παρουσιαστεί, στα κρίσιμα παιχνίδια των μπαράζ αντάξια των δυνατοτήτων της και της ιστορίας της και να παραμείνει στην κατηγορία γιατί της αξίζει πραγματικά! Καλή επιτυχία ιδιαίτερα στους παίκτες, αλλά και στο τεχνικό τιμ».

Μοχτάρ Ντιαλό:

«Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στην Καλλιθέα στη διαδικασία των play out. Η ομάδα είναι πάντα στην καρδιά μου, σας αγαπώ παιδιά!»

Άγγελος Ζουμπουλάκης:

«Εύχομαι καλή επιτυχία και η υπόθεση παραμονής να έχει αίσιο τέλος για την ομάδα που έζησα πολύ μεγάλες στιγμές για δύο χρόνια! Καλλιθέα η φανέλα σου βαριά, δεν θα πέσεις! Δώστε τα όλα μάγκες!».

Μπόμπι Γκεοργκίεφ:

«Εύχομαι στην Καλλιθέα να παραμείνει στην κατηγορία και του χρόνου να ανέβει στην Α’ Εθνική. Δεν είναι η ομάδα που πρέπει να παίζει για να μείνει στη Β’ Εθνική, αλλά αξίζει περισσότερα».

Ράικο Ντραγκίσεβιτς:

«Καλή τύχη ποδοσφαιρική ομάδα της Καλλιθέας στα επερχόμενα πλέι-άουτ».

Αγησίλαος Πασάς:

«Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή παραμονή στην Καλλιθέα μας. Χρειάζεται το ποδόσφαιρο υγιείς ομάδες, καλη επιτυχία!».

Νίκος Παπαρούνης:

«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στα play out και είμαι σίγουρος για την παραμονή της ομάδας»

Φώτης Κισκαμπάνης:

«Πέρασα υπεροχές στιγμές στην Καλλιθέα και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα να σωθεί εύκολα και γρήγορα. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει την ομάδα σε αυτήν τη σημαντική στιγμή όπως έκανε και τότε με τον Βύζαντα».

footballleaguenews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο