Βάσεις σωτηρίας για Καλλιθέα

Με γκολ του Φράγκου η Καλλιθέα πήρε το τρίποντο στον Ταύρο με την Ερμιονίδα (1-0) και κάλυψε ένα μέρος της απόστασης από την παραμονή.

Ιδανικό ξεκίνημα για την Καλλιθέα που πήρε σπουδαία νίκη επί της Ερμιονίδας που ξεκίνησε στην κορυφή της βαθμολογίας των Play out του Νότου. Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλα το διάστημα της αναμέτρησης και έκανε φάσεις από το πρώτο ημίχρονο χωρίς να τις αξιοποιήσει. Οι ποδοσφαιριστές της Ερμιονίδας σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν κατάφερε να γίνει επικίνδυνη και πίεσε μόνο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όπου υπήρξαν και πολλά σφυρίγματα που εκνεύρισαν τους γηπεδούχους.

Σημαντικό ρόλο είχε και η αποβολή του Ρουσάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 85ο λεπτό και έδωσε ώθηση στους φιλοξενούμενους. Τελικά η Καλλιθέα άντεξε την πίεση και πήρε τους τρεις βαθμούς που ουσιαστικά αλλάζουν τις ισορροπίες στην βαθμολογία.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Γιαννίτσης, Πίκολο, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (72′ Αριανούτσος), Μιχαλόπουλος, Ντουρμισάι (78′ Τσίγκας), Φράγκος (65′ Αρναρέλης), Μασάδο.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρος, Μουσταφίδης, Μηλιώτης (32′ Παπανικολάου), Τούτοριτς, Ιασωνίδης, Ταπέ (55′ Τσακόν), Συμελίδης, Κουτσοσπύρος, Όμο, Κιοσές, Στοϊκοβιτς (46′ Δωματάς).

Διαιτητής: Βρακάς (Εύβοιας)

Βοηθοί: Γκαβέρας (Αχαΐας), Γεωργάκης (Ηπείρου)

footballleaguenews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο