Καλλιθέα: Ημερίδα με θέμα την κατάθλιψη και τους τρόπους αντιμετώπισης

Ο Δήμος Καλλιθέας, η Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ), η Ελληνική Εταιρεία Διαταραχών Διάθεσης «ΜΑΖΙ», το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και το Συμβουλευτικό Κέντρο Οικογένειας, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Αλληλεγγύη και αυτοβοήθεια: απαντήσεις στην κρίση και την κοινωνική οδύνη”.
Η ημερίδα γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος “Πολίτες ενάντια στην κατάθλιψη” και θα την συντονίσει ο Στέλιος Στυλιανίδης, Καθ. Κοιν. Ψυχιατρικής, Ψυχίατρος Ψυχαναλυτής, Επ. Διευθυντής ΕΠΑΨΥ.

Θα μιλήσουν: η κ. Ιωάννα Κουστένη, Δρ. Ψυχολογίας Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια και ο κ. Δ. Κανελλόπουλος, Συντονιστής Ομάδων Αυτοβοήθειας, Μέλος «ΜΑΖΙ». Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Δημήτρης Κάρναβος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο (Ματζαγριωτάκη 76) την Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015 και ώρα 18.00.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των δημοτών και των τοπικών φορέων για τους τρόπους αντιμετώπισης της κατάθλιψης.

 http://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis/item/327669-kallithea-imerida-me-thema-tin-katathlipsi-kai-tous-tropous-antimetopisis#ixzz3V7GHaDxf

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο