Ποιοι είναι οι βουλευτές που εκλέγονται στην Β΄ Αθηνών

Στη Β’ Αθήνας και για τη ΝΔ φαίνεται να εκλέγονται κατά σειρά οι: Νίκος Δένδιας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης, Κωστής Χατζηδάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Σοφία Βούλτεψη, Άννα Καραμανλή, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Γεράσιμος Γιακουμάτος. Εκτός πιθανώς μένουν οι κ. Ντινόπουλος, Μιχελάκης, Παναγιωτόπουλος, (όλοι πρώην υπουργοί), και οι Κ. Παπακώστα, Ζ. Ράπτη, Δ. Αράπογλου, Θ. Πάλλη. Π. Ιακωβίδου.

Η Φώφη Γεννηματά, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο Πύρρος Δήμας, η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ θα κονταροχτυπηθούν για τις μόλις δύο έδρες που φαίνεται να κερδίζει το ΠΑΣΟΚ στη Β’ Αθηνών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει μια έδρα και παίρνει 19 με τους πρώτους να είναι ο Γ Βαρουφάκης, ο Γ. Δραγασάκης, η Ν. Βαλαβάνη, ο Ευ. Τσακαλώτος, ο Π. Κουρουμπλής και τελευταία η δημοσιογράφος Αννέτα Καββαδία.
Τέσσερις βουλευτές εκλέγει το Ποτάμι μεταξύ των οποίων τους κ. Ψαριανό, Χάρη Θεοχάρη, την κ. Λυμπεράκη. Για την Χρυσή Αυγή πρώτος ο Νίκος Μιχαλολιάκος (που έχει διαλέξει και την Α΄ Αθηνών) ο Γιώργος Γερμενής και ο Ηλίας Παναγιώταρος, ενώ ακολουθεί η Ελένη Ζαρούλια.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο