Το Mission Santa έρχεται αυτήν την Δευτέρα!

Για τέταρτη χρονιά στολίζουμε τα ποδήλατα μας, φοράμε τους κόκκινους σκούφους μας, περνάμε από το χωριό του Άγιου Βασίλη στην πλατεία Δαβάκη, βολτάρουμε στην στολισμένη Καλλιθέα και καταλήγουμε στην Ερμού!
Εκεί θα γίνει και ο διαγωνισμός μας, όπου μετά από ψηφοφορία, τα δύο καλύτερα στολισμένα ποδήλατα θα βραβευτούν (Φυσικά, και φέτος, ο ανταγωνισμός θα είναι ΠΟΛΥ μεγάλος!)

Και επειδή σαν MoW, οι λέξεις αλληλεγγύη και προσφορά μας είναι πολύ γνώριμες, πριν ξεκινήσουμε μαζεύουμε:

1) ΤΡΟΦΙΜΑ (κατά προτίμηση συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας (όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ,ελιές, ελαιόλαδο, κονσέρβες κτλ.)

2)ΡΟΥΧΑ (οποιοδήποτε ρούχο είναι σε καλή κατάσταση καθώς και κουβέρτες)

3)ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Όλα τα παραπάνω θα τα βάλουμε σε φορτηγάκι που θα περιμένει στην Πλατεία, και στην συνέχεια θα τα παραδώσουμε στο Κέντρο Αλληλεγγύης του Δήμου Καλλιθέας! (Όποιος έχει αρκετά πράγματα και δεν μπορεί να τα κουβαλήσει με το ποδήλατο μέχρι την πλατεία μπορεί να τα πάει απ’ευθείας στο Κέντρο Αλληλεγγύης ( Διεύθυνση: Ναυσικάς 5 Καλλιθέα)

Ακόμα και αν δεν έχετε ποδήλατο, ακόμα και αν δεν έρθετε στην βόλτα, ελάτε στην πλατεία και φέρτε ένα ρούχο, μια κονσέρβα, ένα πακέτο μακαρόνια. Κάποιοι εκεί έξω τα έχουν ανάγκη…

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο