Η Ελενα Μπάση είδε το χάρο με τα μάτια της στην Καλλιθέα

Αγιο είχε η Ελενα Μπάση. Πριν από λίγες μέρες η όμορφη τραγουδίστρια επιστρέφοντας με τη μηχανή της από το γυμναστήριο έπεσε θύμα τροχαίου, με αποτέλεσμα από τη σύγκρουση να τραυματιστεί σοβαρά.

«Ημουν στην Καλλιθέα, στη Χαροκόπου, όταν ένα ταξί κοκάλωσε ξαφνικά μπροστά μου και για να μην πέσω πάνω του, πάτησα φρένο και στην κυριολεξία… πέταξα» λέει η τραγουδίστρια στην «Espresso», η οποία απέφυγε τα χειρότερα, βρέθηκε ωστόσο με ένα σπασμένο χέρι και αρκετές εκδορές σε πρόσωπο και σώμα.

«Εκείνη την ημέρα ήταν της Αγίας Πελαγίας, στην οποία έκανα και τάμα, γιατί έπεσα με το κεφάλι και από θαύμα σώθηκα, καθώς δεν φορούσα κράνος πρώτη φορά στη ζωή μου» περιγράφει η Ελενα και συνεχίζει: «Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, το οποίο με μετέφερε αιμόφυρτη σε νοσοκομείο για να μου παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο κόσμος είχε μαζευτεί γύρω μου κι εγώ έκανα ένα σωρό σκέψεις νιώθοντας το αίμα να κυλάει πάνω μου».

Υστερα από σειρά εξετάσεων οι γιατροί διέγνωσαν κάταγμα στο χέρι, ενώ προχώρησαν σε ράμματα στα σημεία όπου οι τραυματισμοί το επέβαλλαν. Από την πρώτη στιγμή δίπλα της βρέθηκε η μάνατζέρ της Ράνια Λαβράνου, η οποία τη συνοδεύει στις εμφανίσεις της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Πάτρας. Η Ελενα περίμενε το «Οk» των γιατρών ώστε να επιστρέψει στην πίστα. Μάλιστα έκανε εμφάνιση κρατώντας το μικρόφωνο με τον… γύψο!

Τεριάννα Παππά

http://www.magdasblog.gr/2014/10/blog-post_957.html

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο