Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στον Παιδικό Σταθμό του ΠΕΝ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29/9 στις 9 το πρωί ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 2014-2015 του Παιδικού Σταθμού του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου.

Το καλωσόρισμα εκ μέρους του ΠΕΝ έκανε η ψυχοπαιδαγωγός κα Χρυσούλα Μαυράκη, η οποία αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται για μια «νέα εποχή» στο ΠΕΝ με αναβαθμισμένες υπηρεσίες προς τα παιδιά και ουσιαστική υποστήριξη των οικογενειών.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ.Δημήτρης Κάρναβος αναφέρθηκε στους δεσμούς του Ιδρύματος και τη σημασία του με την πόλη της Καλλιθέας και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Καλλιθέας θα στηρίξει το κοινωνικό έργο του ΠΕΝ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών κ.Χρήστος Καπάνταης ανακοίνωσε ότι η νέα περιφερειακή αρχή και η Περιφερειάρχης κα Ρένα Δούρου έχουν θέσει σε προτεραιότητα την ανακούφιση των πολιτών και, καθώς το ΠΕΝ αποτελεί το μεγαλύτερο ίδρυμα στον Νότιο Τομέα, συνεργαζόμαστε ήδη στον σχεδιασμό ενός προγράμματος που θα καλύψει βασικές ανάγκες των πολιτών που έχουν ανάγκη, το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η Πρόεδρος του ΠΕΝ κα Ηρώ Ζερβάκη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Καλλιθέας και το Δημοτικό Συμβούλιο για την εποικοδομητική συνεργασία τους και τον Αντιπεριφερειάρχη Νότου Τομέα για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε αμέσως μετά την εκλογή του, δηλώνοντάς του ταυτόχρονα ότι οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση του ΠΕΝ θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για να ανταποκριθούν στην εμπιστοσύνη της Περιφέρειας Αττικής.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Παύλος, ενώ η έπαρση της σημαίας έγινε υπό τους ήχους του Εθνικού Ύμνου από τη Φιλαρμονική του Δήμου Καλλιθέας.

Στην τελετή παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Καλλιθέας Κοινωνικής Πολιτικής κα Αννα Γιαννακού-Πάσχου, Παιδείας-Πολιτισμού-εξυπηρέτησης του δημότη κ.Γιώργος Κυριακόπουλος, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Κορίνα Δαμουλιάνου οι δημοτικοί σύμβουλοι Καλλιθέας κ.κ. Θεόδωρος Χαριτίδης (και μέλος ΔΣ ΠΕΝ), Νατάσα Αδαμοπούλου (και μέλος ΔΣ ΠΕΝ), Κωνσταντίνος Ευσταθίου, Πέτρος Χατζηιωαννίδης, ο επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας κ.Βαγγέλης Παπαδάκης-δημοτικός σύμβουλος, η εκπρόσωπος της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Καλλιθέας κα Ειρήνη Ελευθεριάδου, η περιφερειακή σύμβουλος κα Αγγελική Λεβέντη, ο Διευθυντής Πρόνοιας Νότιου Τομέας Περιφέρειας Αττικής κ.Νικόλαος Σοφός, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΠΕΝ Ηρώ Ζερβάκη, Έλενα Κοντιζά, Λεωνίδας Μύαρης, Μάρτζυ Πανανουδάκη, Γιάννης Φελουζής, Άννα Ζαπραίδου-Μανώλη και πλήθος κόσμου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο