Ολυμπιακός Βόλου – Καλλιθέα 1-0

Λίγες οι καλές στιγμές και πολλές οι αλλαγές από τους δυο προπονητές με το φιλικό να κρίνεται από το αυτογκόλ του Νικολάου.

Οι Νίκος Παντελής και Σταύρος Ηλιόπουλος θέλησαν να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όσο το δυνατό περισσότερους ποδοσφαιριστές στο φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου με την Καλλιθέα. Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο της Νεάπολης την Κυριακή (28/9) και οι καλές φάσεις που είχε να επιδείξει μπροστά από τις δυο εστίες ήταν ελάχιστες.

Σε μια από αυτές ο Πινάρες έκανε την ατομική προσπάθεια και ο Νικολάου στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν την ισοπαλία, αλλά ο Κασμερίδης απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μασάδο ύστερα από την ανατροπή του Παγώνη από τον Καψιώτη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντέλης): Κασμερίδης, Ζέρης (64′ Καψιώτης), Χιντζίδης (81′ Μαργαρίτης), Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας, Κορνελάτος, Μαρτίνεθ (70′ Σκοπελίτης), Θέος (60′ Μέζα), Νικολιάς (66′ Μπιτάνγκ), Πινάρες (46′ Κεσίδης), Διαμαντόπουλος (73′ Ντινόπουλος)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Λυμπερόπουλος (32′ Κατσούλης, 62′ Μιχελής), Λεβέντης (82′ Αρνιανούτσος), Παγώνης, Νικολάου, Μπριλάκης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (64′ Βεζιρτζόγλου), Τσίπρας (46′ Ρόχας), Σταματάκος (64′ Συριόπουλος), Μιχαλόπουλος (46′ Μασάδο), Αρναρέλης (46′ Πιτταράς)

onsports.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο