ΑΣΕΠ: 500 προσλήψεις – εξπρές μονίμων υπαλλήλων σε εφορίες και δικαστήρια

Με προκηρύξεις που θα κατατεθούν άμεσα, μέσα στον Αύγουστο, από το υπουργείο Οικονομικών και από το υπουργείο Δικαιοσύνης, αναμένεται να τρέξουν προσλήψεις σε εφορίες και δικαστήρια.

Όπως αναφέρει το Έθνος. νέο διαγωνισμό μόνιμων υπαλλήλων του κλάδου ΠΕ Εφοριακών προωθεί το υπουργείο Οικονομικών. Μέχρι το τέλος Αυγούστου, το υπουργείο θα υποβάλει στο ΑΣΕΠ νέο αίτημα για την πρόσληψη 400 εφοριακών, κυρίως στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Ο νέος διαγωνισμός θα αφορά κατόχους πτυχίου Νομικής ή Οικονομικών, ενώ όλοι οι νέοι υπάλληλοι θα διοριστούν στην Αθήνα.

Μέσω ΑΣΕΠ θα προκηρυχθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες και ο διαγωνισμός του υπουργείου Δικαιοσύνης για 100 μόνιμους δικαστικούς υπαλλήλους, επιστήμονες Πληροφορικής Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 60 υπάλληλοι ειδικότητας ΠΕ Πληροφορικής και 40 ΤΕ Πληροφορικής, που θα εργαστούν στα διοικητικά, πολιτικά και ποινικά δικαστήρια, καθώς και στις Εισαγγελίες όλης της χώρας.

Επίσης, στη σύναψη 391 εποχικών συμβάσεων θα προχωρήσουν αυτή την εβδομάδα δήμοι και φορείς από όλη τη χώρα. Με 72 νέους επιστήμονες θα ενισχυθεί ο ΕΛΓΑ, ενώ εκπαιδευτικό προσωπικό θα προσλάβουν οι σχολές Ικάρων, Ναυτικών Δοκίμων και οι ΑΕΝ Εμπορικού Ναυτικού.

aftodioikisi.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο