Το 23ο Μαθητικό Φεστιβάλ στο Μοσχάτο

Για 23η συνεχή χρονιά ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει το Μαθητικό Φεστιβάλ στο Δήμο μας, μία γιορτή για μικρούς και μεγάλους. Στο Μαθητικό Φεστιβάλ συμμετέχει το σύνολο σχεδόν των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας με θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, εικαστικά δρώμενα, εκθέσεις και συναυλίες.

Οι χώροι που θα φιλοξενήσουν το Μαθητικό Φεστιβάλ είναι το Πολιτιστικό Κέντρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος” του Δήμου στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού) και ο Δημοτικός Θερινός κινηματογράφος “Σινέ-Νέα Μασκώτ” στον Ταύρο (Λεωφ. Κων/λεως 2). Η ώρα έναρξης των παραστάσεων είναι 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό στο Μοσχάτο και 8.30 μ.μ. Στο σινέ Νέα-Μασκώτ στον Ταύρο.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το Φεστιβάλ: «Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε να στηρίζουμε και να υποστηρίζουμε τις μεγάλες εκδηλώσεις πολιτισμού του Δήμου μας, παρά την πολύπλευρη κρίση που αντιμετωπίζουμε. Μέσα από τις δημιουργίες και τα έργα των μαθητών μας και των εκπαιδευτικών τους αναδεικνύεται το μήνυμα της ελπίδας για το μέλλον. Σας καλώ όλους να αγκαλιάσετε και να επιβραβεύσετε το έργο τους με την παρουσία σας στο Μαθητικό Φεστιβάλ. Αξίζουν συγχαρητήρια οι μαθητές που συμμετέχουν, αλλά και οι δάσκαλοί τους, οι καθηγητές τους και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων που υποστηρίζουν αυτή τη μεγάλη εκδήλωση με αγάπη.”
πηγή pireas2day.gr
                                                         

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο