Crossfit-η νέα μόδα στη γυμναστική και στην Καλλιθέα!

Είναι η «μόδα» της τελευταίας διετίας στο Fitness. Η μέθοδος του Cross Training, δηλαδή η προπόνηση με πολλές και διαφορετικές ασκήσεις (ενόργανη, άρση βαρών, ασκήσεις με το βάρος του σώματος, κωπηλασία κτλ.), έχει πλέον τεράστια απήχηση και στην Ελλάδα χάρη στο CrossFit.

Πρόκειται στην ουσία για μια εμπορική ονομασία εξ Αμερικής, η οποία κρύβει από πίσω όλες τις βασικές αρχές του Cross Training. Είναι για όλους; Σίγουρα όχι, αν θέλετε τη γνώμη μου. Έχει ενδιαφέρον; Σίγουρα ναι. Αξίζει όλον αυτόν τον… χαμό που έχει προκληθεί γύρω από το όνομά της; Ο χρόνος θα δείξει.

Σε κάθε περίπτωση, αν θέλετε να ξεκινήσετε σωστά και με την βέλτιστη δυνατή παρακολούθηση από ειδικούς την ενασχόλησή σας με την συγκεκριμένη προπονητική μέθοδο, ιδού η διεύθυνση για να το κάνετε.

Crossfit Hellas (Λευκάδος και Ξάνθου 9, Καλλιθέα, τηλ: 6978 333493)

Στον χώρο του Gracie Barra Greece στην Καλλιθέα, η πρωταθλήτρια Crossfit Μαριάννα Τζούρτζεκ προπονεί σε τμήματα αρχαρίων, μέσων και προχωρημένων για όσους θέλουν να γνωρίσουν την μέθοδο Crossfit. Το μηνιαίο κόστος ανέρχεται στα 50€.
πηγή  in2life.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο