« Δουλευταράς» για τον Ασκούνη ο πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων …»κοπανατζής» για τον αντιδήμαρχο

Τεταμένες είναι οι σχέσεις της Δημοτικής Αρχής Ασκούνη με τον πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζομένων στο Δήμο Καλλιθέας.
Αυτό επιβεβαιώθηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας και κατά τη συζήτηση σειράς αιτημάτων που τέθηκαν από το σύλλογο εργαζομένων του Δήμου και που έχουν να κάνουν από τις κτιριακές εγκαταστάσεις και την υγιεινή των εργαζομένων, μέχρι τις κρίσεις των προϊσταμένων και τη χιλιομετρική αποζημίωση.  
    Μετά τις απαντήσεις που δόθηκαν από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Κυριακίδη και τις τοποθετήσεις κάποιων μελών της αντιπολίτευσης, το λόγο πήρε ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Παυλίδης ο οποίος παρατήρησε ότι μπορεί ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων να κόπτεται για την ασφάλεια των εργαζομένων, αλλά ο ίδιος δεν φοράει το γιλέκο του όταν βγαίνει στη νησίδα.     Η παραπάνω παρατήρηση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Παρασκευόπουλο, αλλά και στελέχη της αντιπολίτευσης.
Το κλίμα οξύνθηκε ακόμα περισσότερο όταν ο κ. Παυλίδης καυτηρίασε τις απουσίες του Προέδρου του Συλλόγου από την εργασία του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όποτε σε ψάχνουμε μας λες ότι έχεις προεδρική άδεια». «Αυτό δεν σε τιμά» πρόσθεσε, δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα.    Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, ο οποίος τόνισε ότι ο κ. Παυλίδης πετάει την μπάλα στην εξέδρα και υποστήριξε ότι βρίσκεται καθημερινά στην υπηρεσία του.             «Δικαιούμαι έξι μέρες συνδικαλιστική άδεια το μήνα, σπανίως παίρνω έστω και μία και δυστυχώς στην υπηρεσία που δουλεύω δεν υπάρχει άλλος στην ειδικότητα μου. Ό,τι γίνεται στο κομμάτι που δουλεύω, το κάνω εγώ» ανέφερε.      Από την πλευρά του , ο Δήμαρχος Κώστας Ασκούνης ανέφερε ότι έχει πολλές φορές διαφωνήσει με τον Πρόεδρο του Συλλόγου εργαζομένων για τον τρόπο που ασκεί τα συνδικαλιστικά του .
Είπε όμως ότι γνωρίζει επειδή ήταν παλιότερα στα τεχνικά συνεργεία, ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο δουλευταρά. «Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς» υπογράμμισε.
Σχολίασε ωστόσο ότι πράγματι δεν φοράει ποτέ το γιλέκο της εργασίας, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κάνει ποτέ αναφορά σε Πρόεδρο του Συλλόγου. «Όπως και να γίνει, ό,τι και να γίνει. Αυτό είναι ένα θέμα αρχής» ανέφερε μεταξύ άλλων κλείνοντας.

http://www.newsta.gr/, 21/1/2014
http://pr-ota-si.blogspot.com/2014/01/blog-post_22.html

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο