“Η Αγάπη Υπάρχει” κόβει την Πίτα της!!!

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Σωματείου “Η ΑΓΑΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ” μας προσκαλεί στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 18.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μοσχάτου Ταύρου (Σολωμού & Κωνσταντινουπόλεως) στο Μοσχάτο με είσοδο ελεύθερη!!

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Επίσης ευχαριστούν τον Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου για την παραχώρηση της αίθουσας αλλά και για την στήριξή του στο Σωματείο.

Το Σωματείο “Η ΑΓΑΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ” ιδρύθηκε την 1η Ιουλίου του 2003 από γυναίκες οι οποίες κινούνταν από την επιθυμία τους να προσφέρουν ανιδιοτελώς στο συνάνθρωπο. Ο σκοπός του Σωματείου είναι φιλανθρωπικός. Τα 1200 μέλη δραστηριοποιούνται με γνώμονα την παροχή αρωγής προς τους αδύναμους οικονομικά και κοινωνικά συνανθρώπους μας. Τα γραφεία του Σωματείου βρίσκονται εντός του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Μοσχάτου, γραφείο 5, στον 1ο όροφο. Το Σωματείο θα δέχεται αιτήσεις για καινούργια μέλη, καθώς επίσης τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Πρόεδρό κ. Μανωλακη Λένα. Τηλέφωνο 2109407207
πηγή moschato-guide.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο