Το φετινό καλοκαίρι είναι πορτοκαλί

Η μόδα στα ρούχα και στα αξεσουάρ φέτος το καλοκαίρι είναι πορτοκαλί! Είτε το βάλεις στο λαιμό, είτε στα χείλη σου, στα πόδια ή στο κορμί, στους ώμους, στα χέρια, στα δάχτυλα των χεριών ή των ποδιών σου, είναι hot! Και μην νομίζεις ότι θα κολλήσουμε στις αποχρώσεις…


Όλη η χρωματική γκάμα από το γλυκό nude βερικοκί μέχρι το fluo μανταρινί είναι ό,τι πρέπει για τα κολιέ, τα κραγιόν, τα παπούτσια, τα ρούχα, τα μπιζού ή τις τσάντες αυτού του καλοκαιριού.

Το έντονο πορτοκαλί του μανταρινιού μοιάζει λίγο σαν να μετατρέπουμε το κόκκινο σε πορτοκαλί με τον πιο σοφιστικέ και σικ τρόπο, χωρίς να χάνουμε ούτε χιλιοστό από την ικανότητα αυτού του χρώματος να είναι σαγηνευτικό. Είναι, λοιπόν, μια πολύ φρέσκια πρόταση τόσο για ειδικές εμφανίσεις όσο και για το καθημερινό μας ντύσιμο.

Έτσι εξηγείται άλλωστε που οι μεγαλύτεροι Οίκοι μόδας, όπως οι Versace, Paul & Joe, Maxmara, Cacharel κ.α., επανένταξαν το πορτοκαλί στις συλλογές τους, εκμεταλλευόμενοι την θετική ενέργεια που εκπέμπει και συνδυάζοντάς το με υπέροχες λεπτομέρειες, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσουν τον δυναμισμό, τη ζωντάνια και το glamour της σύγχρονης γυναίκας. Και φυσικά να μην ξεχάσουμε πολλές celebrities που μας θάμπωσαν με τις «πορτοκαλί» τους εμφανίσεις.

Πώς να φορέσεις το πορτοκαλί

-Πρώτα πρέπει να διαπιστώσεις με αντικειμενικά κριτήρια (όπως η γνώμη της κολλητής σου) αν το πορτοκαλί σου πηγαίνει. Δυστυχώς, το πορτοκαλί είναι σαν το κόκκινο, ή σου πάει ή δεν σου πάει κι αυτό θα πρέπει να το ξέρεις εκ των προτέρων.

– Αν το πορτοκαλί δεν είναι αυτό που λέμε, το χρώμα σου, θέλεις ωστόσο να μείνεις πιστή στη φετινή μόδα, διάλεξε ένα κομμάτι που να μην είναι κοντά στο πρόσωπό σου. Μία φούστα, μία τσάντα, ένα ζευγάρι παπούτσια είναι μερικές από τις επιλογές που έχεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις τα top, τα σκουλαρίκια και το μακιγιάζ.

– Συνδύασέ το με nude. Πρόσθεσε ένα πορτοκαλί αξεσουάρ σε ένα nude ντύσιμο, δίνοντάς του ένταση. Ένα ζευγάρι πορτοκαλί γόβες ή μια τσάντα είναι η πρότασή μου, για να φορέσεις την τάση με τον πιο σικ τρόπο.

– Φόρεσέ το όταν έχεις κέφι. Το πορτοκαλί πηγαίνει με πολλά πράγματα, δεν ταιριάζει όμως καθόλου με κακή διάθεση. Αν μια μέρα, έχεις τις μαύρες σου, φόρεσε κάτι άλλο, και φύλαξε το πορτοκαλί για όταν είσαι καλόκεφη.

– Αν δεν θες να το παρακάνεις, διάλεξε κάτι μικρό, όπως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, μανό για τα νύχια σου ή ένα βραχιόλι.

Πηγή: fe-mail.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο