Ας βοηθήσουμε το σκυλάκο που έπεσε από την ταράτσα

Ο ηλικιωμένος σκυλάκος της φωτογραφίας ζούσε σε ταράτσα στην Αμφιάλη. Η ιδιοκτήτρια του όπως λένε κάτοικοι το είχε αφημένο στην τύχη του μετά το θάνατο του γιου της ο οποίος το φρόντιζε πολύ καλά.

Ο σκυλάκος έπεσε από την ταράτσα και τραυματίστηκε. Οι γείτονες του έριχναν φαγητό με σακούλες τις οποίες έσκιζε και έτρωγε για να επιζήσει. Νερό του έριχναν με λάστιχο από διπλανά μπαλκόνια.

Μέχρι που έπεσε από την ταράτσα όπου ζούσε μόνιμα, χωρίς να πηγαίνει ποτέ βόλτα.

Μόλις οι γείτονες το γύρισαν πίσω, από τον κτηνίατρο, το σκυλί ούρλιαζε από τους πόνους και παρότι οι φιλόζωοι της έχουν προτείνει να το πάρουν η ίδια αρνείται γιατί ανήκει στο νεκρό παιδί της.

Κάτοικος αναφέρει ότι για να το κουρέψουν, μαζί με την αδερφή της, του έκαναν κάποια ένεση νάρκωσης αλλά χτύπησαν νεύρο, το ζώο πόνεσε και για να ξεφύγει έπεσε από την ταράτσα. Κάτι που έχει συμβεί ήδη 2 φορές!

Απορίας άξιο γιατί όλοι αυτοί οι ζωόφιλοι δεν ειδοποιούν την φιλοζωική και δεν κινούν τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για τον τρόπο ζωής του.

Από το ατύχημα, έσπασε το ενα πλευρό και μετατοπίστηκαν 3 σπόνδυλοι του, γι αυτό και οι πόνοι του ήταν φρικτοί. Οι γείτονες του που άκουγαν τα ουρλιαχτά του όλο το 24ωρο αποφάσισαν να του δώσουν μία ευκαιρία και το μετέφεραν σε κτηνίατρο προκειμένου να διαπιστωθει η κατάσταση του ζωου. Η κτηνίατρος του είναι αισιόδοξη.

Λαμβάνει κορτιζόνη και είναι σε ακινησία, ενώ κινεί τα πόδια του και όλα δείχνουν ότι θα ανακάμψει, παρά την ηλικία του και το χειρουργειο θα αποφευχθεί.
Φιλόζωη γειτόνισσα που έτρεξε για το σκυλάκο και φροντίζει για τη θεραπεία του κάνει έκκληση για την κάλυψη των εξόδων του, προκειμένου το ζώο να συνεχίσει να νοσηλεύεται έως να αποθεραπευτεί.

Επικοινωνήστε με το fetalouda0@yahoo.com ή το 2104007287 αν θέλετε να βοηθήσετε στην αποπληρωμή της περίθαλψης του άτυχου ζώου, καθώς η νοσηλεία του θα είναι πολυήμερη και τα έξοδα του μεγάλα.

adespoto.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο