«Είμαστε μια οικογένεια»

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί το νομικό τμήμα της ΠΑΕ εξέδωσε η Καλλιθέα, η οποία μπορεί πλέον, να συμμετέχει στα πλέι οφ της Football League και να διεκδικήσει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Παράλληλα όπως τονίζει στο κείμενο άπαντες λειτούργησαν «σαν οικογένεια, η περιπέτεια μας έκανε πιο δυνατούς».

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει για τις προσπάθειές τους στη δικαστική υπόθεση του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών τον έγκριτο νομικό και μέλος της Διοίκησης κ. Παναγιώτη Πρόκο αλλά και τον δικηγόρο και φίλο της ομάδας κ. Κώστα Βασιλάκη.

Η έκδοση, ομόφωνα, της αθωωτικής απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, για την υπόθεση του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η Καλλιθέα είναι ομάδα που ξέρει να μάχεται μόνο στο γήπεδο, αλλά και ότι όλοι οι άνθρωποι του Συλλόγου είμαστε μία οικογένεια.

Η περιπέτεια που θέλησαν κάποιοι να μας βάλουν, μας έκανε πιο δυνατούς και τώρα όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τη Διοίκηση μπαίνουμε ενωμένοι στα πλέι-οφ, για να καταφέρουμε την επιστροφή μας στη Super League».

sport-fm.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο