ΝΑΙ, οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ,αλλά μέχρι ΕΔΩ και ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ !

του Βλάση Γωγούση

Ε! δεν πάει άλλο ! Την προηγούμενη εβδομάδα διάβασα την παρακάτω είδηση :

«Σ` ένα φανάρι ,ένας αλλοδαπός πλησίασε στο παρμπρίζ μιας οδηγού και παρά τα αρνητικά της μηνύματα, άρχισε να…..πασαλείβει το τζάμι.
Στη συνέχεια ,πήγε στο παράθυρο απαιτώντας ….φιλοδώρημα !


Η οδηγός κατέβασε το τζάμι για να διαμαρτυρηθεί και τότε ο …λάθρα διαβιών στη χώρα του ξενίου Διός, την ….έφτυσε κατάμουτρα ! »
Αυτή ήταν η είδηση.

Εγώ τώρα ,σαν γιατρός αλλά και σαν απλός κάτοικος αυτής της χώρας καταθέτω τις εξης σκέψεις. :
Οι με τόση άνεση διαβιούντες στον τόπο μας αλλοδαποί ,είναι – ενδεχομένως – φορείς επικινδύνων και ποικιλοτρόπως μεταδιδομένων μολυσματικών νόσων (φυματίωση, ηπατίτιδα, Ψώρα, συφιλις, AIDS κ.α. ).

Χωρίς να θέλω να πανικοβάλω κανέναν σας ρωτώ :
Με ποια λογική η Πολιτεία τους ανέχεται, όχι μόνον να επαιτούν η να αξιούν φιλοδωρήματα αλλά και να εμπορεύονται αμέτρητα είδη ( τσάντες , ζώνες, ρολόγια, μπιζού , χαρτομάντιλα και άλλα εμπορεύματα ) , αντικείμενα που – με την διαδικασία της δοκιμής- φέρουν «έμπορο» και πελάτη ,σε άμεση επαφή ( γνωστού όντος ότι με τα σταγονίδια της ομιλίας τους, η με τα εκρίματα που «φιλοξενούν» στα βρώμικα χέρια και νύχια τους , είναι ενδεχόμενο να μεταδοθούν κάποια από τα παραπάνω νοσήματα ή δερματοπάθειες).

Έχετε δει τελευταία με πόση φορτικότητα , κάποιοι από αυτούς -περιφερόμενοι κατά ομάδας σε κεντρικούς δρόμους – πλησιάζουν και αρπάζουν με το ζόρι ( παρά την άρνηση η την διαμαρτυρία τους ) τα χέρια των κοριτσιών που κυκλοφορούν για να περιτυλίξουν διάφορα βραχιόλια , αξιούντες την αγορά τους;;;

Τους έχετε υποστεί με πόση φορτικότητα σας επισκέπτονται στα καφέ η αεστιατόριο και σας προτείνουν πάνω απ`το τραπέζι η πάνω απ` το κεφάλι σας την πραμάτεια τους;

Έχω δεί και κουλουρτζήδες και καστανάδες και σαλεπιτζήδες , απ` αυτούς, κανείς δεν τους ελέγχει, κανείς δεν τους πειράζει !

( Και Βέβαια , για νάμαι δίκαιος, και για τους ημεδαπούς πλανόδιους των περιγραφέντων ειδών , η ίδια αδιαφορία, η ίδια αναισθησία των « αρμοδίων », ισχύει ! ).!

Πες` τε μου, αγαπητοί μου αναγνώστες , οι σκέψεις που διαβάσατε σας δίνουν το δικαίωμα να με χαρακτηρίσετε σαν ….ρατσιστή;;

Πες`τε μου ,όμως , αν ο υπογράφων είναι ρατσιστής οι άλλοι – οι και. αντιρατσιστές αυτοαποκαλούμενοι – που είναι ,που βρίσκονται, γιατί δεν κάνουν κάτι να …απαλύνουν τον πόνο των άτυχων μεταναστών;;

Να τους νοικοκυρέψουν να τους πλύνουν, να τους κουρέψουν , να τους ντύσουν , να τους ταϊσουν, ή – να , μια ιδέα που μου ήρθε τη στιγμή αυτή :
Να πάρει κάθε οικογένεια …αντιρατσιστών έναν (λαθρο) μετανάστη να τον φιλοξενεί στο σπίτι της , όχι δεν γελάω, σε μια βδομάδα το πρόβλημα θάχει λυθεί !

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : Και , μέχρι τότε , ας τους……… περιμαζέψει η Δημοτική Αστυνομία!

Δρ Βλάσης Γωγούσης

Πηγή: taxalia

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο