Η δεκαοκτάχρονη που θα παίξει τη νεαρή Τζολί!

Η δεκαοκτάχρονη Ίντια Άισλεϊ θα έχει την ευκαιρία να υποδυθεί την Αντζελίνα Τζολί και σίγουρα μετά από αυτήν την εμφάνιση πολλές συνομήλικές της θα τη ζηλέψουν.
Η νεαρή ηθοποιός είναι προικισμένη με … φυσική ομοιότητα με το είδωλο του Χόλιγουντ και αυτές οι αναλογίες (εμφανείς στη φωτογραφία) της δίνουν το εισιτήριο για την επερχόμενη ταινία της Ντίσνεϊ “Maleficent”…
σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Στρόμπεργκ, όπου η Αντζελίνα θα υποδύεται την κακιά μάγισσα της «Ωραίας Κοιμωμένης», με σκοπό όμως να τη δικαιώσει!

Η Άισλεϊ προορίζεται για τον ίδιο ρόλο με τη Τζολί -τη βασίλισσα του κακού- αλλά σε μικρότερη ηλικία, καθώς η ταινία θα ανατρέχει στα νεανικά χρόνια της ηρωίδας και στους λόγους που την έκαναν εκδικητική κι επικίνδυνη για την πριγκίπισσα Ορόρα, ρόλος που κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει η Ελ Φάνινγκ.

Η Ίντια μέχρι στιγμής έχει στο βιογραφικό της το “Underworld: Awaking”, στο πλάι της Κέιτ Μπέκινσεϊλ, ενώ έχει εμφανιστεί και στο τηλεοπτικό “The Secret Life of the American Teenager”. Όσο για την Αντζελίνα, έχει δηλώσει γι’ αυτόν το ρόλο ότι τα έξι παιδιά της είναι πολύ ενθουσιασμένα με την ιδέα να τη δουν σε φιλμ της Ντίσνεϊ. Έστω κι από την ανάποδη.

Περιοδικό Σινεμά

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο