Εμπόδιο ο νέος νόμος για την υιοθεσία αυτών των αδέσποτων κουταβιών

Ζω με έναν άρρωστο σκύλο που μου τρώει για τη συντήρηση του το μισό μηνιάτικο, και επειδή μου έτυχε να σώσω μια αδέποτη γκαστρωμένη σκυλίτσα που γέννησε 5 κουτάβια, είμαι καταδικασμένος να τα αναλάβω όλα με άγνωστο οικονομικό κόστος επειδή δεν μπορώ να τα δώσω για υιοθεσία βάση του νόμου περί τσιπαρίσματος…
Να σας κάνω τη χάρη να τα θανατώσω ? Δεν σας την κάνω! Να τα αμολύσω ? Ούτε αυτή τη χάρη σας κάνω ! Αλλά νομοταγείς δεν θα γίνω για τους παράνομους που περνούν τους νόμους!

Έχετε τα στοιχεία μου στη διάθεσή σας για να με καταγγείλετε ή να με βοηθήσετε…κάντε όπως νομίζετε κύριοι, κι αν κάτι σας λείπει καλέστε με να σας στο πω.

Αυτά έγραψε απεγνωσμένος στο email του προς το adespoto.gr ο ζωόφιλος Θανάσης Σ. όταν καταχώρησε αγγελία και ενημερώθηκε ότι πρέπει να έχουν όλα τα σκυλάκια…microchip, παρότι δεν του ανήκουν!

Η ιστορία έχει ως εξής και είναι κοινή για δεκάδες ζωόφιλους στην Ελλάδα που τυχαίνει να βρουν αδέσποτα σκυλάκια ή γατάκια στο δρόμο τους:

Στις 15 Μαρτίου η αδέσποτη σκυλίτσα γέννησε 5 πανέμορφους αρσενικούς κούταβους. Είναι πανέμορφοι και οι 5 αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα μόνο ένας κατάφερε να πάει σε οικογένεια και είναι πράγματι πολύ τυχερός! Φιλοξενούνται μαζί με τη μάνα τους στον κήπο μου σε ιδανικές συνθήκες και τρέφονται ήδη με ξηρά τροφή. Έχουν κάνει ήδη το πρώτο σετ εμβολίων και έχουν αποπαρασιτωθεί.

Ο κτηνίατρος λέει ότι θα γίνουν μάλλον μεγάλα σε μέγεθος από 30 έως 35 κιλά περίπου. Όποιος πραγματικός φιλόζωος ενδιαφέρεται, αξίζει τον κόπο να έρθει μέχρι την Άνοιξη να τα δει στο χώρο τους. Δυστυχώς δεν μπορώ να τα κρατήσω ούτε αυτά ούτε τη μάνα τους διότι έχω δικό μου σκύλο ο οποίος πάσχει από σοβαρή ασθένεια και καταναλώνω πολύ χρόνο και χρήμα στην προσπάθεια μου να τον σώσω.

Αν θέλετε λοιπόν να υιοθετήσετε ένα από τα πανέμορφα κουταβάκια και να τοποθετήσετε εσείς ως οφείλετε ως νέος ιδιοκτήτης την ηλεκτρονική ταυτότητα, καλέστε στο 6944476808.

adespoto.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο