Παιδική Χορωδία Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Η Εθνική Λυρική Σκηνή οργανώνει ακροάσεις για την δημιουργία Παιδικής Χορωδίας. Η νέα Παιδική Χορωδία θα λαμβάνει μέρος σε παραγωγές όπερας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιεί και συναυλίες. (Ακροάσεις: 9 & 23 Ιουνίου).

Διευθύντρια της Παιδικής Χορωδίας έχει οριστεί η κα Μάτα Κατσούλη, διακεκριμένη υψίφωνος.

Η πρώτη ακρόαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου, ενώ η τελική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 14.00 (Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται έως και την Τρίτη 5 Ιουνίου στις 14.00).

Η δεύτερη ακρόαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιουνίου, ενώ η τελική προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι την Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 14.00 (Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται έως και την Τρίτη 19 Ιουνίου στις 14.00).

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στους χώρους δοκιμών της ΕΛΣ στην Καλλιθέα (Αρχιμήδους 16) από τις 11.00 έως τις 15.00.

Μέρος στην ακρόαση μπορούν να λάβουν παιδιά που έχουν γεννηθεί μεταξύ των ετών 1997 και 2002 και έχουν βασικές γνώσεις μουσικής θεωρίας και ανάγνωσης (solfège σε κλειδί του σολ).
Οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν ένα κομμάτι της επιλογής τους, ενώ θα εξεταστούν σε ασκήσεις ακουστικής αντίληψης (ικανότητα απομνημόνευσης σύντομων μελωδικών ή ρυθμικών μοτίβων κλπ.).

Με την υποβολή αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν θεωρημένο πιστοποιητικό γεννήσεως.
Αιτήσεις υποψηφίων που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται:

1. Στα κεντρικά γραφεία της Ε.Λ.Σ., στο Πρωτόκολλο, οδός Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου, 3ος όροφος, τηλ. 210-3711330.
Το καθημερινό ωράριο υποβολής αιτήσεων είναι 8.30 έως 15.00, από Δευτέρα έως Παρασκευή.
2. Ηλεκτρονικώς, στη διεύθυνση : protocol@nationalopera.gr.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους, θα ενημερωθούν για την ώρα προσέλευσής τους στην ακρόαση, από την Διεύθυνση Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Γραμματεία Διεύθυνσης Σκηνής Ε.Λ.Σ., κυρία Έφη Βλάχου, 210 36 01 225, 10.00 έως 15.00.

in.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο