Εντατική η προετοιμασία Πικραμμένου εν όψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ

«Εντατικά μαθήματα» από τον τέως πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο λαμβάνει σήμερα, Τρίτη, ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Π.Πικραμμένος, εν όψει της άτυπης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ την Τετάρτη. Στις 14:00 θα περάσει το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου για να συναντηθεί με τον Κάρολο Παπούλια και στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να προετοιμαστεί σε όλες της τις πτυχές η παρουσία της Ελλάδας στις Βρυξέλλες.

Ειδικότερα, ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός θα έχει σύσκεψη με τον τέως πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Ζανιά, τον υπουργό Ανάπτυξης Γιάννη Στουρνάρα, τον υπουργό Επικρατείας Αντώνη Αργυρό, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τσιόδρα, τον διευθυντή του Διπλωματικού Γραφείου του πρωθυπουργού Πρέσβη Δημήτρη Παρασκευόπουλο, τον διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου Άκη Σκέρτσο, και τον επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού Γιώργο Παγουλάτο.

Χθες, Δευτέρα, ο Π.Πικραμμένος είχε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων.

Όπως δήλωσε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός έλαβε «γόνιμες προτάσεις» από τα κόμματα εν όψει της Άτυπης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις Βρυξέλλες και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η παρουσία της Ελλάδας θα είναι «αισθητή και αποτελεσματική».

Newsroom ΔΟΛ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο