ΑΓΟΡΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ

Υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας και με πρωτοβουλία της τοπικής Ένωσης Καταναλωτών και Ομάδας Εθελοντών, το Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 στην πλατεία των Τζιτζιφιών οργανώνεται αγορά ελαιολάδου. Η αγορά θα λειτουργήσει από ώρες 9:00 έως 15:00 και αυστηρά για τα πρόσωπα, τα οποία θα έχουν προηγουμένως προβεί σε σχετικές παραγγελίες.
Παραγγελίες των ενδιαφερομένων μπορούν να γίνονται στην έδρα της Ένωσης Καταναλωτών (επί της οδού Φιλαρέτου 60, τηλ. 210 95 77 045), από Δευτέρα, 19/3 έως και Πέμπτη, 22/3/2012 και από ώρες 9:00 έως 14:00. Οι παραγγελίες θα πρέπει να γίνονται αυτοπροσώπως και να συνοδεύονται από Αριθμό Φορολογικού Μητρώου και Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται συσκευασίες ελαιολάδου των 5 λίτρων. Για την προμήθεια τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Το ελαιόλαδο προέρχεται από την Κοινοπραξία Αγροτικών Συνεταιρισμών Επιδαύρου – Λιμηράς Λακωνίας και έχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ποιότητας. Για την προμήθεια θα εκδίδονται οι προβλεπόμενες αποδείξεις. Η τιμή, η οποία συμφωνήθηκε με τους παραγωγούς ανέρχεται στα 3 € ανά λίτρο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο