Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Διαβήτη από την παράταξη “Η Καλλιθέα αλλάζει “….

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Διαβήτη η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Η Καλλιθέα αλλάζει-Δημήτρης Κάρναβος» πραγματοποίησε εκδήλωση την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στο Β΄ ΚΑΠΗ Καλλιθέας, Κέκροπος 37.
Στην εκδήλωση μίλησε ο συμπολίτης μας ιατρός Θανάσης Ευαγγελόπουλος, Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος, για τις «Νέες αντιλήψεις στην πρόληψη και θεραπεία του σακχαρώδους διαβήτη».
Καθώς η προσέλευση των συμπολιτών μας της 3ης ηλικίας ήταν τόσο μεγάλη, η αίθουσα αποδείχτηκε πολύ μικρή για να τους χωρέσει. Η μεγάλη συμμετοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου που παρακολούθησε την εκδήλωση απεικονίζει την αγωνία και την ανάγκη των συμπολιτών μας να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν στην υγεία. Ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, το αίτημα των πολιτών προς το δήμο Καλλιθέας να ενσκήψει περισσότερο στα ζητήματα υγείας και ιδιαίτερα της πρόληψης μέσω της διοργάνωσης ενημερωτικών εκδηλώσεων αποδείχτηκε ιδιαίτερα ισχυρό
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο επικεφαλής της παράταξης «Η Καλλιθέα αλλάζει – Δημήτρης Κάρναβος δήλωσε: “Λαμβάνοντας τα μηνύματα των πολιτών για την ανάληψη πρωτοβουλιών για κοινωνικά ζητήματα, η παράταξή μας θα προχωρήσει σε νέες πρωτοβουλίες για να καλύψει την ανάγκη των συμπολιτών μας της 3ης ηλικίας για ενημέρωση και πρόληψη για ζητήματα υγείας. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι ανάγκη να διατηρήσουμε το σεβασμό –αυτοσεβασμό, αλλά και το σεβασμό του συνανθρώπου μας. Με την ελληνική μας ψυχή να δημιουργήσουμε τους κοινωνικούς αυτούς δεσμούς που δε θα αφήσουν κανένα συμπολίτη μας να χάσει την αξιοπρέπειά του.»
Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις ζαχάρου-αίματος και δόθηκαν δωρεάν στους παραβρισκόμενους μηχανήματα μέτρησης του προσφορά της «ΜΕΝΑRINI».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο