Χριστουγεννιάτικη Ριβιέρα η Μαρίνα Φλοίσβου

Η Καλλιθέα και αυτά τα Χριστούγεννα φτωχοσυγγενής…

Οι εορταστικές εκδηλώσεις στη Μαρίνα Φλοίσβου ξεκινούν την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 και διαρκούν έως τις 2 Ιανουαρίου 2011.
Φέτος, η Μαρίνα Φλοίσβου μεταμορφώνεται σε Χριστουγεννιάτικη Ριβιέρα, φοράει τα γιορτινά της και ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της, για να υποδεχτεί τις γιορτές με πολλές και πρωτότυπες δραστηριότητες.
Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, στις 17:30 και υπό τους ήχους Χριστουγεννιάτικης μουσικής, θα φωταγωγηθεί το δωδεκάμετρο δέντρο της Μαρίνας σε μια εντυπωσιακή τελετή με πυροτεχνήματα. Οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις της Μαρίνας περιλαμβάνουν ξυλοπόδαρους, κλόουν, ξωτικά, «Χριστουγεννιάτικη μπάντα με Καρυοθραύστες», ενώ face-painting καλλιτέχνες θα «ζωγραφίζουν» τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων μεταμορφώνοντας τους σε ξωτικά, νεράιδες και ταράνδους.
Ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος καταφθάνει στη Μαρίνα μέσω θαλάσσης, θα φωτογραφίζεται με τους μικρούς του φίλους, ενώ το μεγάλο ταχυδρομείο της Μαρίνας θα συλλέγει καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών τα γράμματα με τις επιθυμίες τους.
Στη Μαρίνα Φλοίσβου θα λειτουργούν καθημερινά η παγοπίστα της Μαρίνας για τέταρτη συνεχή χρονιά, επιφάνειας 450 τ.μ., από τις 11:00 έως τις 23:00, ένα μεγάλο παραμυθένιο Carousel 24θέσεων θα «ταξιδεύει» τα παιδιά από τις 11:00 έως τις 22:00, ενώ ο παιδότοπος Volta Fun θα είναι ανοιχτός για να υποδέχεται τους μικρούς του επισκέπτες.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν τα Σαββατοκύριακα 18-19/12/10, 25-26/12/10, 01-02/01/11, καθώς και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, με πολλές θεατρικές παραστάσεις, μαριονέτες σε διάσημα παιδικά παραμύθια, χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και ζωγραφιές, face-painting, ενώ πάντα παρών θα είναι ο Άγιος Βασίλης πρόθυμος για φωτογραφίες και παιχνίδια με τα παιδιά.
Αυτές τις γιορτές η Μαρίνα Φλοίσβου υποδέχεται το πνεύμα των Χριστουγέννων, παρέα με τους ήρωες του παραμυθιού και τον Άγιο Βασίλη, προσφέροντας δώρα κι εκπλήξεις μέσα από μοναδικές δραστηριότητες μέχρι και τις πρώτες ημέρες του καινούργιου χρόνου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Χριστουγεννιάτικη Ριβιέρα η Μαρίνα Φλοίσβου”

  1. Ανώνυμος

    ποσο στοιχιζουν αυτα δεν μας λετε…

Αφήστε ένα σχόλιο