Ματαιώθηκε το φιλικό με την Καλλιθέα

Η δυνατή καταιγίδα που έπληξε το απόγευμα της Τετάρτης περιοχές της Αττικής, οδήγησε σε ματαίωση το προγραμματισμένο φιλικό του Πανιωνίου με την Καλλιθέα. Οι προπονητές και των δύο ομάδων συμφώνησαν ότι δεν ήταν δυνατή η διεξαγωγή του αγώνα και έτσι οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου ακολούθησαν πρόγραμμα ασκήσεων στο γυμναστήριο του

 Άσχημα τα νέα για τον Ρικάρντο Βαζ Τε ο οποίος υπέστη μία μικρή θλάση στη γάμπα (γαστροκνημία) και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης τις επόμενες ημέρες. Ο τραυματισμός αυτός δεν επέτρεψε στον Πορτογάλο ποδοφαιριστή να ταξιδέψει στην πατρίδα του προκειμένου να ενσωματωθεί με την Εθνική της χώρας του.

Στο μεταξύ, ο Σίτο Ριέρα δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα στην πλάτη που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες. Ο Ισπανός επιθετικός αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να  βγουν συμπεράσματα σχετικά με την πορεία του τραυματισμού του.

Τέλος ο Μπόσκο Μπάλαμπαν, ο οποίος τις 2 τελευταίες ημέρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αναμένεται από την προπόνηση της Πέμπτης να επανέλθει κανονικά στις προπονήσεις.

contra.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο