Ημερίδα με Θέμα «ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ»

Στο πλαίσιο του ευρύτερου κοινωνικού έργου που προσφέρει στην πόλη και την κοινωνία της Καλλιθέας, ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, σε συνεργασία με τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και το 14o ΓΥΜΝΑΣΙΟ της πόλης μας, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, διοργάνωσε Ημερίδα με Θέμα «ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ».

Κύριος Ομιλητής ήταν ο διακεκριμένος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής PHD Διατροφολογίας, Εργοφυσιολογίας και Διατροφής, κος ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΛΙΝΟΣ.

Η Ημερίδα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού την παρακολούθησαν με ιδιαίτερη ζέση και ενδιαφέρον πάνω από 150 γονείς και δημότες της Καλλιθέας, καθηγητές, μαθητές, καθώς και άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Με αφορμή τη σημαντική αυτή κοινωνική και εκπαιδευτική εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, δήλωσε τα παρακάτω:

«Ο Αθλητισμός, η Παιδική Διατροφή και κατά συνέπεια η Υγεία των παιδιών είναι έννοιες απόλυτα συνδεδεμένες και ετεροκαθοριζόμενες. Εμείς ως κοινωνικός και αθλητικός φορέας της πόλης μας οφείλουμε να πρωτοστατούμε σε τέτοιου είδους και ύφους εκδηλώσεις και να δίνουμε το παράδειγμα. Ο ΙΚΑΡΟΣ δεν είναι απλώς μια ομάδα μπάσκετ που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία αλλά κυρίως μια κοινωνική ομάδα που αγκαλιάζει με ιδιαίτερη ευαισθησία την Καλλιθέα και θέλει να συντελεί με κάθε δυνατό τρόπο όχι μόνο στην αθλητική αλλά κυρίως στην κοινωνική ανέλιξη της Πόλης μας».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο