Ανακοίνωση Σαλευρή για την “Καλλιθέα”

Πριν από ένα μήνα και βλέποντας τη γενική αδιαφορία για την τύχη της ομάδας, είχα αναλάβει την πρωτοβουλία να στηρίξω τη διοίκηση της Καλλιθέας, λίγο πριν πέσει στο κενό της χρεοκοπίας.
Σήμερα, ένα μήνα μετά, εξακολουθεί η παντελής αδιαφορία της τοπικής κοινωνίας, της διοίκησης του Δήμου και των παραγόντων να συμπαρασταθούν στην ομάδα.
Δυστυχώς, διαπιστώνω ότι όχι μόνο δεν υπάρχει συσπείρωση γύρω από τη νέα προσπάθεια, αλλά αντιθέτως πολλοί προσπαθούν να τυμβωρυχήσουν πάνω στην ομάδα μας. Αποτελεί τουλάχιστον αχαριστία για τον Σύλλογο, τη διοίκηση και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος που στελεχώνουν την νέα προσπάθεια, το γεγονός ότι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην περσυνή περίοδο και είχαν μεγάλο μερίδιο ευθύνης στον τραγικό υποβιβασμό της Καλλιθέας, ζητούν εκτός από τα δεδουλευμένα και τα χρήματα της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου. Θέλουν δηλαδή να υπονομεύσουν τη σωτηρία της ομάδας. Με αυτή την κίνηση καταδικάζουν την Καλλιθέα σε νέο υποβιβασμό.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, αποσύρω τη στήριξή μου στην διοίκηση και την οικονομική ενίσχυσή της. Από τη λήξη του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα διέθεσα 215.000 ? στο ποδοσφαιρικό τμήμα για τη συμμετοχή της Καλλιθέας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αλλά υπάρχουν κάποιοι αχάριστοι που ψάχνουν ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν.
Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που οδηγούν την Καλλιθέα στην Δ΄ Εθνική και ας αναζητήσουν εκεί τα χρήματα τα οποία δεν δούλεψαν ποτέ για να τα αποκτήσουν. Η Καλλιθέα οδηγείται στη Δ΄ Εθνική αποκλειστικά με δική τους ευθύνη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο