ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

XEIROVOMVIDA Ανήσυχη η κοινωνία της Καλλιθέας παρακολουθεί την εγκληματικότητα να αυξάνεται και αισθάνεται παντελώς ανασφαλής.
Και δεν είναι μόνο τα κρούσματα διαρρήξεων, ληστειών, επιθέσεων που έχουν πάρει την… ανιούσα.
Το τελευταίο διάστημα παρουσιάζονται και άλλες εγκληματικές “δραστηριότητες”, που έχουν φέρει τους Καλλιθεάτες σε βαθιά ανησυχία και προβληματισμό.
Μία χειροβομβίδα βρέθηκε πριν λίγες ημέρες μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο, στη διασταύρωση των οδών Σιβιτανίδου και Λυκούργου, στην Καλλιθέα.
Το αυτοκίνητο ανήκει σε αλλοδαπό, ο οποίος αναζητείται. Πυροτεχνουργοί της Ασφάλειας άνοιξαν το αυτοκίνητο και παρέλαβαν τη χειροβομβίδα, η οποία μεταφέρθηκε για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια!
Τα πράγματα δυστυχώς δείχνουν να έχουν αγριέψει. Και εάν η Δημοτική Αρχή δεν θέλει να μην έχει κατοίκους να την εκλέξουν, τότε θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη της τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και να αναλάβει πρωτοβουλίες, σε συνεργασία με τις Αρχές, έτσι ώστε να αισθάνονται οι Καλλιθεάτες ασφαλείς στην πόλη τους.
Να μην ξεχνάμε δε ότι ακόμη και ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης, έχει δεχτεί 3 φορές επιθέσεις με μαχαίρι, στην προσπάθειά του να καθαρίσει την Πλατεία Δαβάκη απο διάφορους “περίεργους” τύπους, που την είχαν μετατρέψει σε άντρο, ακόμη και εγκληματικών ενεργειών! Είναι η ώρα της δράσης και της πρόληψης, για να μην δούμε και τα χειρότερα!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο