Βοηθείστε αυτή την υπέροχη ομάδα

GEKASΔεν ξεχνάει την Καλλιθέα ο Φάνης Γκέκας
Δεν ξεχνά τα παλιά του τα λημέρια ο πρώτος περσινός στράϊκερ της Μπουντεσλίγκα και σημερινός παίκτης της Μπάγερν Λεβερκούζεν Φάνης Γκέκας. Ο διεθνής μας άσος επιστρέφοντας από την Κύπρο με την αποστολή της Εθνικής, φρόντισε πάνω από όλα να επισκεφθεί και την παλιά του ομάδα την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο.
Τον υποδέχτηκαν, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Καρακασίδης και ο γενικός αρχηγός Γιάννης Πλούμπης. Χαιρέτησε τον νέο προπονητή κ. Νίκο Παντέλη, τους συνεργάτες του κ.κ. Βασίλη Αλεξίου, Γιώργο Τσιάνο και τον επίσης νέο συνεργάτη και παλιό του συμπαίκτη Δημήτρη Μπουγά ενώ είχε ιδιαίτερη κουβέντα με τους πιο παλιούς του συμπαίκτες Βασίλη Καρατζά, Μπόμπι Γκεοργκίεφ και Αγησίλαο Πασά.
Απευθυνόμενος στους παλιούς και νέους παίκτες της Καλλιθέας, ο Φάνης Γκέκας τους τόνισε ότι οφείλει την ποδοσφαιρική του καριέρα σε αυτή την ομάδα.
Να την προσέξετε σαν τα μάτια σας γιατί πρόκειται για μια υπέροχη ομάδα, η οποία προσέχει τους ποδοσφαιριστές της και μάχεται για να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα. Αξίζει τον κόπο να παίζεις στη Καλλιθέα και για αυτή ακριβώς την αιτία όταν έρχομαι στην Αθήνα για τις υποχρεώσεις μου στην Εθνική ομάδα την επισκέπτομαι για να ξαναθυμηθώ έστω για λίγο τα όμορφα χρόνια που πέρασα. Διδάχτηκα πολλά από τους ανθρώπους που την περιβάλλουν και ειδικότερα από τον ιδιοκτήτη της τον κ. Νίκο Σαλευρή.
“Σας εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος, θα σας παρακολουθώ νοερά και θα χαρώ πολύ να σας δω στην Α΄ Εθνική. Να έχετε υπομονή και όλα θα πάνε καλά”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο