ΚΑΛΛΙΘΕΑ….ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥ

Ο Δήμος Καλλιθέας με την υποστήριξη του Ο.Κ.Α.Α. (Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας), συμμετέχει για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Πανευρωπαϊκό θεσμό «Love Your Local Market – Αγαπώ την Αγορά μου», διοργανώνοντας μια σειρά από εκδηλώσεις, από 23 Μαΐου εως και 25 Μαΐου,  με στόχο την προβολή της τοπικής αγοράς της Καλλιθέας και την τόνωση της σχέσης μεταξύ αγοράς και καταναλωτών.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκινούν την Τρίτη 23 Μαΐου με το 2ο κυνήγι κρυμμένων γεύσεων στους δρόμους της Καλλιθέας, διάρκειας τριών ημερών, που στοχεύει να εντοπίσει το γαστρονομικό πλούτο των καταστημάτων εστίασης και να τον προβάλλει μέσα και έξω από τα σύνορα του Δήμου.
Την Πέμπτη 25 Μαΐου και ώρα 9 π.μ. – 2 μ.μ. οι επαγγελματίες της κλειστής-σκεπαστής αγοράς θα μαγειρέψουν και θα προσφέρουν στους πελάτες τους εκλεκτά εδέσματα από την μεγάλη ποικιλία των προϊόντων τους.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στην πλατεία Δαβάκη στις 7 μ.μ., επιχειρήσεις εστίασης θα παρουσιάσουν παραδοσιακές ποντιακές συνταγές αλλά και θαλασσινούς μεζέδες, προσφέροντας στους επισκέπτες ένα μοναδικό φεστιβάλ γευστικών δοκιμών.
Αμέσως μετά οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώνονται με μια συναυλία με ρεμπέτικα και ελαφρολαικά τραγούδια με τη Ντένια Κουρούση και την ορχήστρα της.
Το σύνολο των εκδηλώσεων επιδιώκει να προβάλλει την πόλη μας ως ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό προορισμό στον τουριστικό χάρτη της Αττικής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο